Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Dostal
17.8.2024 06:50
:-) :-) Zvěrstva mají různou podobu; krásný dárek mě nemotivuje... :-) :-)
Jan Zelenka
16.8.2024 21:25
Do toho nikomu nic není!
Jana Kollinová
10.8.2024 13:00
Dotazníky nevyplňuji, pokud neznám důvod. Něco jiného je dotazník před odborným vyšetřením. Pravým opakem využití, lépe řečeno zneužití, jsou různé ankety a dotazníky na seniory, kterými se virtuální komunikace hemží a po "kvalifikovaném" statistickém vyhodnocení se zjistí, že současní senioři se mají více než dobře.
Elena Valeriánová
7.8.2024 20:28
Taky nevyplňuji, nevím, co je komu po tom, co máme doma, Na co to bude dobré? Pamatuji si ještě na sčítání drobného zvířectva: kolik slepic, kolik králíků ... tak slepic mám 5 a jednoho kohouta, králíci pochcípali kdysi dávno před léty :-)
Anna Potůčková
7.8.2024 18:37
Že by redakci zajímalo, co kdo má ze seniorů doma. Tomu se mě nechce vůbec věřit. Takže dotazník nevyplním.
Ilona Erika Kolář
7.8.2024 18:01
Ani náhodou. Do toho nikomu nic není a tady něco hodně silně zavání.
Zuzana Pivcová
7.8.2024 16:43
Smysl této ankety mi poněkud uniká. Buď za tento průzkum dostane někdo slušně zaplaceno a my jsme jen prostředníky, kterak k těm penězům přijít, nebo z výsledků vytvoří někdo souhrnnou zprávu, že naše seniorská generace se má velmi dobře a klidně snese snížení důchodů, a nebo díky kontaktním údajům a zájmům o koupi (co konkrétně, do jaké finanční výše atd.) nás bude prodejce zásobovat nabídkami ve smyslu, že stokrát nic umořilo osla.
Olga Škopánová
6.8.2024 11:09
Dost dobře nechápu co komu pomůže když bude vědět jak je vybavená domácnost seniorů, předpokládám, že stejně jako domácnost jiných věkových kategorií.
Soňa Prachfeldová
6.8.2024 09:47
Dotazníky všeho druhu zásadně nevyplňuji.
Romana Koníčková
6.8.2024 08:44
Jsem ráda, že to K.M. podrobně popsal.
Načíst starší příspěvky