Jak (ne)přežít horko ve městě
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Jak (ne)přežít horko ve městě

3. 8. 2024

Poznámka na úvod: Aby vám při čtení textu nebylo tak horko, proložila jsem ho fotografiemi z Hradce Králové s nejrůznějšími vodními prvky.

počasí příroda zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Vlaďko, díky za bezva článek a perfektní fotografickou přehlídku vodních prvků, které krášlí tvoje město.
Alena Velková
Fotky jsou příjemně osvěžující. Je zajímavé vidět takovéto shrnutí.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, tak jako město samo.
Anna Potůčková
Vlad'ko moc hezký a obsáhlý článek, proložený krásnými fotografiemi. V Hradci jsem sice byla, ale neprošla jsem si město, byla jsem tam pouze na jednom kurzu.
Soňa Prachfeldová
Vlaďko, provádíš nás moc hezky svým městem, slovem i obrazem.
Dana Puchalská
Vlad'ko,děkuju za moc hezký a vodou osvěžený článek. Ano v Hradci je krásně. A fotky jsou toho víc než důkazem.
Jana Šenbergerová
Vlaďko, všechny vaše články se mi moc líbí. Hradcem jsem většinou jen projížděla autobusem, vlakem nebo autem, ale díky vašim článkům a fotografiím nepochybuji o tom, že je to krásné město.
Eva Mužíková
Hradec je mi blízký, žije tam čast mé rodiny. Krásné město. Dík Vlaďko.
Jan Zelenka
Hradec je moc hezké město.
Radmila Coufalová
Myslím, že to máte moc hezky vychytané. Já s horkem bojuji celý život, prostě to nesnáším a ty poslední roky se v podstatě už jenom těším na podzim a babí léto. K ochraně proti slunečním paprskům mohu doporučit ještě jednu věc (ovšem pouze v případě,že máte volné ruce) - loni jsem zakoupila slunečník. Takový ten krajkový, co nosily dámy za první republiky. Nemá to chybu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody