Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Jak (ne)přežít horko ve městě
3. 8. 2024Poznámka na úvod: Aby vám při čtení textu nebylo tak horko, proložila jsem ho fotografiemi z Hradce Králové s nejrůznějšími vodními prvky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
4.8.2024 08:18
Vlaďko, moc pěkně jsi cestu k zubaři zúročila. Jsem na tom podobně jako ty. Všechny aktivity se snažím absolvovat ráno – nákupy, zdravotní procházky…; s lékaři nesmlouvám. Po návratu se umyju chladnou vodou. Když cestou rozžhaveným městem potkám mlžítko, využiju ho; chodím pokud možno ve stínu. Brýle mám samozabarvovací. Slunné dny trávím za zataženými žaluziemi, průvan dělám ráno. V pokoji mám misky s vodou, občas vodu rozstříkám rozprašovačem. Piju vodu s citronem a Prolinii. Počasí sleduji na ČT.
Jitka Hašková
3.8.2024 22:27
Hezký článek a fotky. Máte to v Hradci příkladné. V Praze to mám k vodě daleko, když přijdu domů, tak je to jako kdybych nikde nebyla.
Blanka Lazarová
3.8.2024 21:18
Jste asi trochu napřed před ostatními městy. Je to hodno napodobení. Už jsem podobné vymoženosti u nás taky zaznamenala, ale ne v takové míře. Vlaďko, dík za pěkný článek i fotky. :-)
Alena Tollarová
3.8.2024 21:14
Máte to v Hradci pěkné. V našem městě je jen historická kašna na náměstí a pod kostelem vytéká rudný pramen. Jinak o žádných vodních prvcích nevím. Ano, teče tu Labe. Ale nemáme ani koupaliště.
Marie Seitlová
3.8.2024 21:13
Vlaďko, zajímavé, příští týden jedu do HK, snad nějaký vodní prvek potkám.
Daniela Řeřichová
3.8.2024 20:55
Vlaďko, díky za úžasné vodní prvky v královském městě, a za tvé pěkné vyprávění. Já létem putuji křížem kráž, doma se neschovávám. A těším se z vody v jakékoliv podobě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA