Třígenerační výšlap na Lysou horu
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Třígenerační výšlap na Lysou horu

7. 8. 2024

Posledních pět let se my dva, já a manžel, pořád s něčím loučíme. Lyžování jsme už definitivně pověsili na hřebík. Cyklistku zvládáme, ale už to není to, co to bývalo. K moři si necháváme ještě pootevřená zadní vrátka. Co nám zatím docela jde, je naše oblíbená turistika. 

Beskydy cestování Do stovky 2024 turistika
Hodnocení:
(5.2 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Marie, já se tak trochu stydím, na Lysou horu se dívám od mladých ze zahrady, ale nikdy jsme tam nebyli. Byly jiné aktivity. A mrzí mě to. Dávám Ti 10 hvězd velkých jak Brno.
Alena Tollarová
Moc se mi sice nechce věřit, že jsi byla nejslabší článek řetězu, ale napsala jsi to asi tak, jak to cítíš. Lysou horu jsi zdolala a já bych se nestyděla za to, že to bylo naposledy. Nemá smysl přepínat síly a míst pro poznávání je spousta ... ať to nadále šlape Tobě i celé rodině.
Zdenka Soukupová
Marie, krásný popis výletu. Je z něho cítit dobrá nálada a pohoda. Tak to má být. A jak píšou i jiní, ještě to nevzdávej... :-)
Zuzana Pivcová
Také mi bylo vždy smutno při pomyšlení, že tam, kde právě jsem a moc se mi tam líbí. se už nikdy nepodívám. A aktivity, to už raději ani nejmenuji.
Vlasta Ledlová
Maruško, máte můj obdiv, ty i Mirek.
Marie Seitlová
Maruško jste fajn rodina a to je velké štěstí. Proto vše zdoláváte. Krásná podívaná na fotky.
Naděžda Špásová
Moc hezké fotky, hlavně pejsci. Asi bych ten výstup na LH nedala. Důležité je, že jste byli s rodinou a ve zdraví jste si to užili. Tak hodně štěstí k dalším setkáním.
Jana Kollinová
Vzhůru k výškám! Fandím vám.
Hana Rypáčková
Taky jsme tam lezli (i po čtyřech v zimě ledovkou), Bezruč tam často lezl, ne? To loučení znám, ale...
Dagmar Vargová
Moc hezký článek i fotky. Jste super parta. Naprosto Vás chápu s tím "naposledy", když jste tam byli už několikrát. Existuje spousta jiných krásných a snáze dostupných míst :-).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody