Ilustrační foto: Pixabay
Lenost, která mohla mít fatální následky
2. 8. 2024Dovolil jsem si luxus. Být líný. Nebyl to dobrý počin. Šlo mi o život. V neděli jsem se vrátil z dovolené na Slovensku. Někteří nad ní i ohrnují nos. Je to krásná země plná nádherné přírody a příjemných, přátelských lidí. Hlavně se s nimi domluvíme bez výuky cizího jazyka a jsme si navzájem blízcí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
5.8.2024 22:31
Smekám. Jste dobrý, že jste vytrval. Já bych to nedala. Jednou jsem podobně jako vy zabloudila, na houbách. Vyšla jsem tak 4km od místa, kde jsme měli auto. Věděla jsem, kde jsem, jenže jsem byla líná to obcházet po silnici a vzala to zkratkou. Nebylo to tak dramatické, ale taky jsem si naběhla. Jo, mobil jsem měla, ale signál tam nebyl a právě dík tomu jsem "zabloudila", protože jsem spoléhala na telefon. Ale nebyla jsem jediná. Za týden jsem tam "zachraňovala" mladíka. Stál na silnici a zoufale koukal do mobilu. Ten ale fakt nevěděl, kde je. Tak jsem ho naložila a odvezla na silnici, kterou už znal, do Kroučové.
Hana Rypáčková
3.8.2024 08:24
Pěkně napínavé. Bez mobilu ani ránu, ale když v pustině někdy není signál ? Honem se vracet !
Zdenka Jírová
2.8.2024 22:34
Jste dobrý, že jste to nevzdal a došel. Ale je pravda, že lenost se nevyplácí.
Eva Mužíková
2.8.2024 19:06
Slovenský ráj jsem navštívila ve svých třiceti letech, Byla jsem nadšená, Přála jsem si podivat se tam ještě jednou, ale nepodařilo se mi to. Vžila jsem se do Vašeho líčeni sestupu a smekám, že jste to zvládl. Teda včetně toho návratu.
Marie Měchurová
2.8.2024 15:52
Na Slovensko vyrážíme na pát dní každý rok. Máme ho moc rádi. Letos v září budou opět Roháče. Slovenský Ráj se žebříkama je docela náročný. Zatím jsme se tam neztratili, ale u nás v Beskydech ano.
Jiří Dostal
2.8.2024 15:18
:-) Kdo žije pilně sám sebou, není líný užívat mapu a učit se zpaměti trasy :-)
Alena Velková
2.8.2024 14:59
Také jsme se ztratili v divočině a to hned dvakrát, díky lenosti mého manžela... zažila jsem spoustu strachu, protože se blížila tma... od té doby trasu řídím vždycky já :-)
Jana Jurečková
2.8.2024 14:24
Já se tak před lety ztratila v lesích okolo Karlovy Studánky. Naštěstí jsem potkala skupinu turistů a ti mi ukázali cestu na Hvězdu. Jinak bych asi byla zoufalá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA