Všechny fotografie: Alena Tollarová
Pozvánka do našeho kraje: Portou Bohemicou Portou Bohemicou
26. 7. 2024Ne, opravdu nemusíte krčit čelo údivem nad zdvojeným názvem pozvánky do Ústeckého kraje. Mohly by se vám tvořit zbytečně vrásky. Název zcela odpovídá skutečnosti, není ani popletený ani nesrozumitelný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
26.7.2024 12:15
Musím přiznat, vzbudilo to ve mne tak trochu závist... Dala bych si takovou nádhernou plavbu i bez knedlíku a řízku..
Anna Potůčková
26.7.2024 12:10
Velmi lákavá pozvánka. Jen škoda že z Moravy je to kus cesty. Brala bych tu v tomto nádherném kraji i nějaké Íčkařské setkání a samozřejmě s plavbou.
Jana Šenbergerová
26.7.2024 12:00
Lodí jsem tam neplula, ale v kraji byla. Do Žernosek přívozem jsem se dopravila, s kamarády víno výborné tam pila. Tys mě potěšila. ☀️
Dagmar Vargová
26.7.2024 11:53
Nádhera! Díky, že jsem se mohla zúčastnit aspoň takto a pokochat se překrásnou okolní krajinou. Bohužel žijeme na opačném konci republiky. Máme tu Baťův kanál na řece Moravě přes malebné Moravské Slovácko. Taky pěkné.
Libuše Heulerová
26.7.2024 11:31
Ali, bezva popsaný a zdokumentovaný, krásnými fotkami, výlet....já jsem tam byla předloni, ale koukala jsem na Labe z některých těch kopečků. Díky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA