Všechny fotografie: Věra Ježková
Výlet do Benátek nad Jizerou
24. 7. 2024Když jsem přítelově dceři a jejímu manželovi řekla, že ke kulatým narozeninám nechci žádnou věc, napadl je výlet. A mě Benátky nad Jizerou. Nebyla jsem tam a chtěla jsem se podívat do míst, kde pobýval Tycho de Brahe.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
26.7.2024 22:09
Věrko, zase jsem nakoukla do dalšího města diky Tvému zajímavému článku a fotografiím. Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.7.2024 21:47
V Benátkách jsem byla, ale v Itálii. Ty nad Jizerou jsou také moc krásné. Tak dík za zajímavou procházku.
Jiří Fiala
26.7.2024 16:03
Dík za pěkný článek. Mám z Benátek vždy trochu rozpačitý dojem. Horní náměstí je moc hezké, ale odtržené od zbytku městečka.
Zuzana Pivcová
25.7.2024 22:32
To byl rozumný nápad. Já už poslední dobou také nechci žádné materiální dárky. Na své půlkulatiny (spolu se sestřiným svátkem druhý den) jsem dostala pozvání na oběd. K Tvým narozeninám a dále už jen samé krásné dny a hodně radosti všude a ze všeho.
Alena Vávrová
25.7.2024 00:41
Moc pěkně zdokumentovaný výlet, Věrko. V Benátkách jsem byla několikrát, v zámku, v parku i ve městě. Nejst. vnučka bydlí v blízké obci a jezdí tam na nákupy a s dětmi k lékaři, zeť poblíž pracuje.
Alena Tollarová
24.7.2024 22:25
Přes Benátky jsem jel projížděla cestou s vnoučaty do Mirákula nebo právě do bludišť v Loučni, nebo Loučeni? Zámek byl vidět a říkala jsem si, že by Benátky stály za návštěvu, ale nikdy k ní nedošlo. Teď díky Tobě vím, jak je to tam pěkné a zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA