Všechny fotografie: Věra Ježková
Výlet do Benátek nad Jizerou
24. 7. 2024Když jsem přítelově dceři a jejímu manželovi řekla, že ke kulatým narozeninám nechci žádnou věc, napadl je výlet. A mě Benátky nad Jizerou. Nebyla jsem tam a chtěla jsem se podívat do míst, kde pobýval Tycho de Brahe.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
24.7.2024 18:56
Věro, hezky jsi nám o místu dárkového výletu napsala. Kdysi dávno jsem navštívila s vnučkou expozici hraček na zámku.
Helena Přibilová
24.7.2024 18:23
V Benátkách nad Jizerou a jejich okolí jsem byla několikrát. Nejvíce mě zaujal zdejší zámek, zvláště jeho nádherná sgrafitová fasáda.
Věra Ježková
24.7.2024 17:35
Moc vám děkuji za hezké hodnocení a komentáře. Víno jsem dostala taky. :-)
František Matoušek
24.7.2024 15:45
Díky za procházku blízkými a mě známými Benátkami. Hezký článeček. Jako mladobleslavák Benátky nad Jizerou znám a byl jsem zde několikrát (s vnučkami i v muzeu hraček), přesto jsem nepohrdl přečíst si o nich tento hezký článek.
Marie Měchurová
24.7.2024 11:47
Takové zážitkové dárky mám moc ráda. Hezký tip na výlet do hezkého místa, a taky zajímavý článek s pěknými fotografiemi.
Jitka Hašková
24.7.2024 11:46
Díky za krásný výlet do Benátek nad Jizerou. Nikdy jsem tam nebyla, jenom jsem okolo projížděla autem. Bezvadně jsi to napsala a nafotila.
Jana Kollinová
24.7.2024 11:30
Zajímavé čtení včetně fotografií je skvělým průvodcem do města, které mnozí z nás nemohou navštívit.
Jan Zelenka
24.7.2024 11:01
Velmi přehledná, pěkně zpracovaná informace i fotky. Pěkné městečko. Bohužel tyto Benátky neznám, jen ty italské.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA