Čas a já
FOTO: Z osobního archivu Jindřicha Berky

Čas a já

28. 7. 2024
Můj příběh životní postoj
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Pěkné a povzbuzující zamyšlení. Důležité je nepoddávat se skličujícím představám. mm
Marie Faldynová
Mně už 70 bylo a trochu mne ta číslovka vyděsila - ale správný postoj je nefňukat. Také děkuji Bohu za všechny schopnosti, které mi zatím zůstaly a navštěvuji ty, kdo jsou na tom hůř, snad je i povzbuzuji. Někdy stačí se rozdělit o rybíz a letní jablka aby člověk někoho potěšil.
Ludmila Černá
Krásná předsevzetí máte. Držím palce, ať vyjdou. Asi všichni, co sem chodíme, se snažíme žít smysluplně. A o tom to je, tedy doufám. Nezabalit to. Žít. Tak ať vám to vydrží co nejdýl.
Jitka Caklová
Vše co podsouváme druhým jsme v podstatě my sami, pouze si toho nejsme vědomi. Bohužel.
Jindřich Berka
Pan Dostál by mohl jmenovat pan Bezchybný. Nebo z Bible, kdo nehřeší hoďte po mě kamenem. Negace, negace a opět negace. To se nám vyzobává ta špatná energie... Co tak někdy člověka pochválit, Já jí nešetřím. Mám lidi rád a nejsem starý mrzutý muž po přechodu. Jindra
Jitka Caklová
Klávesnice, případně papír, unese všechno i nemožné :-) :-)
Fluid Filipová
Hezky napsáno a hlavně nepribarveno....Pavla
Jiří Dostal
:-) :-) Na všechno jsem jenom já... :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody