Vůně léta
Sázava u Hněvkovic. FOTO: Daniela Řeřichová

Vůně léta

17. 7. 2024

Za okny motoráčku se míhá barevný pás lesů a hájů. Nedočkavě vystupujeme na malém venkovském nádraží, kde nás očekává babička s dědečkem. V očích mají šibalské světýlko a na rtech mnoho otázek.

Letní soutěž 2024 rodina vzpomínky
Hodnocení:
(5.2 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Danielo, neumím ten pocit, po přečtení Tvých letních vzpomínek, vyjádřit slovy. Nádhera...
Daniela Řeřichová
Ještě jednou děkuji za ohlasy, které mě potěšily. Přeji krásné letní dny všem.
Alena Vávrová
Máš překrásné vzpomínky, Dani. Měla jsem to štěstí, že po mnoho let jsem jezdila na prázdniny k prarodičům na venkov a dalo mi to do života také moc. Nelze než s láskou vzpomínat ♥ .
Vladislava Dejmková
Krásně vyjádřené vzpomínky na mě zapůsobily jako pohlazení.
Soňa Prachfeldová
Nádherně vzpomínání na prarodiče, však ti také odkázali mnoho ušlechtilého do tvých genů Danielo. Neměla jsem kam jezdit na prázdniny, to jsem jako dítě záviděla ostatním. Zato jsem byla až do konce se svými dedoušky pod jednou střechou a jsem za to hluboce vděčná, že nám to bylo dopřáno.
Dana Kolářová
Kouzelný letní "oblek" !
Daniela Řeřichová
Moc všem děkuji za milé vzkazy a přeji léto plné barev a vůní. :-)
Libuše Křapová
Danielo, krásné vzpomínání na krásné dětství. Děkuji.
Naděžda Špásová
Hezké vzpomínky, to se nezapomíná. :-)
Alena Velková
Milá, něžná vzpomínka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody