FEJETON: Pro tu medaili si půjdu já!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Pro tu medaili si půjdu já!

14. 7. 2024

Nechci to zakřiknout, ale teď už bych se konečně měl stát laureátem Metuzalémovy ceny. Myslím, že jsem jasným favoritem a komise, pokud má všech pět pohromadě, nemůže rozhodnou jinak. Čekám na to léta, několikrát jsem byl nominován, jednou už jsem se dokonce těsně umístil na druhé pozici.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Nejezová
Nad Vaším článkem jsem se zasmála. Moc dobře napsáno. Pro mě už vítěz jste.
Jiří Svoboda
Já myslím, že byste si cenu zasloužil jen za tento fejeton, i když jste nic "nezkonil." Takhle hezky popsat umění stárnout a neztrácet "glanc" a humor, to by odměnu zasluhovalo.
Helenka Vambleki
Můžu se nominovat pro nejbližší čtvrtrok? Dělám jednu kravinu za druhou, myslím, že bych porotu lehce přesvědčila o svých schopnostech a šťastně se odbelhala v papučích s monogramem. Slibuji, že čípky bych nepoužila ihned po předání!!!
Marie Macková
Jako vždy, pobavilo. 1*
Oldřich Čepelka
Ty čípky jsou ještě volné?
Jana Kollinová
Další vtipná nedělní "třešnička na dortíku "vytvořeném z příspěvků íčkařů za tento týden. Skvěle jsem se pobavila, děkuji.
Jana Vargová
Vynadal, nevypadal. :(
Jana Vargová
Kdybyste rozšířili teritorium, mám adepta: soused si nedávno na křižovatce spletl pravou a levou stranu, najel o 70 km více, a vypadal synovi, proč mu neřekl, že se přestěhoval. - Díky za další pobavení.
Alena Švancarová
Bačkory s monogramem - nádherná cena.To se to bude šourat.Opět jste pobavil.
Jiří Dostal
:-) Škoda, na Metuzalémovu cenu dle propozic příliš bystré.... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody