FOTO: Jan Zelenka
Druhé zamyšlení o zvyklostech a o Andělu
14. 7. 2024Jedno z přikázání Desatera praví – Pomni, abys den sváteční světil. Dnes je významný státní svátek, a i když nejsem zrovna věřící, slunce, teplo a modrá obloha mne vybízejí, abych toto přikázání nějak smysluplně naplnil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
16.7.2024 12:35
Hezký článek.. Příjemně se čte. Mám ráda takovéto posezení. Když člověk sedí sám, tak má více času pozorovat lidi kolem a to může poskytnout inspiraci, že?
Jitka Hašková
16.7.2024 11:26
Hezké, klidné posezení. Měla jsem ho včera s přítelkyní, se kterou jsem se několik let neviděla. Je ze Skotska a málokdy sem přijíždí.
Jana Vargová
16.7.2024 08:49
Je dobře, že si někteří lidé v uspěchané době najdou chvilku na posezení a rozjímání.
Jan Zelenka
15.7.2024 10:00
Hanko, díky. Ten román už vyšel pod názvem Zrcadlo splněných přání. Je to druhý díl románu, jehož první díl vyšel v roce 2020. V tisku je druhé, výrazně rozšířené vydání mého předovýchodního cestopisu Snítka olivy ze Země zaslíbené. Další připravuji.
Hana Šimková
15.7.2024 09:33
Jendo, moc hezké rozjímání. Člověk si má zpříjemnit život třeba i tou skleničkou. Jank se bude jmenovat tvůj nový román?
Věra Ježková
14.7.2024 17:06
Jendo, teď už jsi znám i v Gambáči. A máš to tam blíž. Posezení u Anděla venku se mi líbí víc než uvnitř.
Vladislava Dejmková
14.7.2024 09:18
Také ráda pozoruji cvrkot kolem sebe, když nastane ta pro mě neobvyklá chvilka třeba v kavárně nebo vinárně. A většinou se k tomu připojují i vzpomínky. Moc hezké a výstižné je úvodní foto k článku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA