Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet - Klášter premonstrátů Teplá
13. 7. 2024Budete-li se léčit v Mariánských lázních nebo pobývat v západních Čechách, neměl by ujít vaší pozornosti turistický cíl, jímž je Klášter premonstrátů Teplá. Víte o tom, že klášteru vděčí Mariánské lázně za svůj vznik?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
17.7.2024 10:12
Alenko, překvapilo mne, že tady není můj komentář, tak znovu velký obdiv před tvými poutavými fotoreportážemi. :-)
Anna Potůčková
17.7.2024 08:20
Hezké počteníčko. A víš co mě napadlo? Zda je u nás ještě nějaké místo, kde jsi nebyla. Fotky nádherné a díky za pokoukáníčko.
Jana Vargová
16.7.2024 08:53
Díky za povídání i fotografie, ale i pozvánku k návštěvě tohoto zajímavého místa.
Alena Vávrová
15.7.2024 23:45
Ali, dík za krásnou reportáž. Tady jsem bohužel taky nebyla, tak aspoň takto zprostředkovaně.
Marie Seitlová
15.7.2024 19:52
Je to moc krásné místo, navštívila jsem ho při návštěvě známých v Plzni.
Marie Novotná
15.7.2024 19:04
Paráda. Moc ráda čtu články s touto tématikou. A fotečky....jako bych tam byla. Díky.
Dana Puchalská
15.7.2024 18:14
Álo,super pozvánka s krásnými fotografiemi.Mám pocit že jsem byla někde poblíž. Ale to už je hooooodně roků.
Hana Práglová
15.7.2024 10:56
Úžasné místo. Byla jsem zde při pobytu ve Spáleném Poříčí, kdy p. vedoucí splnil mě přání toto místo vidět....
Oldřich Čepelka
14.7.2024 17:36
oživila jste mé vzpomínky například na to, jak jsme tam v roce 2007 zakládali Národní síť místních akčních skupin. Tehdy měly ty skupiny pro rozvoj venkovskýžch oblastí 0 Kč - nyní mají cca 16,5 miliardy. A o dva roky předtím jsme tam hostili celoevropskou konferenci o venkovu. Pěkné vzpomínky k pěknému článku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA