Možná, že není co slavit
Ilustrační foto: Freepik

Možná, že není co slavit

13. 7. 2024

Tak jsem se nedávno dožila velmi úctyhodného věku. Mám primát, protože nikdo z rodiny, široko daleko zpátky, se takového věku nedožil. Moje rodina mi uspořádala velmi hezkou a důstojnou oslavu. Byla jsem potěšená velmi a vím, že z toho krásného zážitku budu žít ještě dlouho.

Můj příběh oslava rodina
Hodnocení:
(4.7 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Jak já to říkám, do stovky a pak už to nějak doklepeme. Prima článeček. Tak hodně zdraví.
Rostislav Mraček
Ještě, že mě nezvolili tím starostou! Vždyť já bych byl stejný, jak ten váš. Přeji vám neutuchající veselou mysl.
Hana Šimková
Soňo já jsem připomínku vznesla, ale nesetkalo se to s účinkem Nebudu se angažovat zbytečně.
Soňa Prachfeldová
Hanko, vše nejlepší, hlavně to zdraví , ať se vám plní, co si přejete. Ještě bych , být vámi, poslala tento článek na web vaší obce. Vždyť občané mohou vznášet, kromě potlesku i připomínky k práci a akcím v obci. :-)
Jitka Chodorová
Hanko, vše nejlepší k Tvým "důležitým" narozeninám.
Hana Šimková
Radko, napište kdy máte narozeniny a já si na Vás vzpomenu.
Magda Škodová
Tak skvělý příspěvek jsem již dlouho nečetla, blahopřeji paní Hanko! Snažím se takovým akcím zdaleka vyhýbat, většinou se jedná o trapnou schůzi. No a jak znám naši matrikářku, která takové akce organizuje, chlebíčky by taky chyběly...
Zdenka Soukupová
Hanko, taky gratuluju. Radka píše, že "to trošičku zavání nevděkem"; může to tak vypadat, ano. Ale já osobně bych taky uvítala něco méně oficiálního, a více osobního a přátelského.
Radka Johanovská
Ale trošičku to zavání nevděkem.......byla bych šťastná, kdyby si na mě o narozeninách někdo (kdokoliv!) vzpomněl.....přeji stálé zdraví :-)
Libuše Křapová
Hanko, k narozeninám přeji všechno nejlepší a i lepší zážitky. My v naší obci si stěžovat nemůžeme. Každoročně se na podzim pořádá setkání seniorů. Občerstvení je docela bohaté + víno a káva, místní pánové se chlubí přinesenou vlastní slivovicí, hudba, tanec. Starosta samozřejmě má také projev. Kde se budou tento rok opravovat chodníky, jak je to s neustále odkládanou stavbou cyklostezky, že se postaví nová hasičárna a zatím není pevně určeno, co bude se starou, možná malometrážní byty pro seniory s denní péčí. I ty děti z mateřinky jsme tu měli, ale bez zbytečných slov učitelek. Promiň, nechci nijak zhazovat tvůj zážitek. Možná jsem se potřebovala jen trochu pochlubit. tak ještě jednou - hezké narozeniny a hezčí životní chvilky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody