Ilustrační foto: Freepik
Možná, že není co slavit
13. 7. 2024Tak jsem se nedávno dožila velmi úctyhodného věku. Mám primát, protože nikdo z rodiny, široko daleko zpátky, se takového věku nedožil. Moje rodina mi uspořádala velmi hezkou a důstojnou oslavu. Byla jsem potěšená velmi a vím, že z toho krásného zážitku budu žít ještě dlouho.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
13.7.2024 20:06
Jak já to říkám, do stovky a pak už to nějak doklepeme. Prima článeček. Tak hodně zdraví.
Rostislav Mraček
13.7.2024 19:25
Ještě, že mě nezvolili tím starostou! Vždyť já bych byl stejný, jak ten váš. Přeji vám neutuchající veselou mysl.
Hana Šimková
13.7.2024 17:24
Soňo já jsem připomínku vznesla, ale nesetkalo se to s účinkem Nebudu se angažovat zbytečně.
Soňa Prachfeldová
13.7.2024 16:01
Hanko, vše nejlepší, hlavně to zdraví , ať se vám plní, co si přejete. Ještě bych , být vámi, poslala tento článek na web vaší obce. Vždyť občané mohou vznášet, kromě potlesku i připomínky k práci a akcím v obci. :-)
Magda Škodová
13.7.2024 13:55
Tak skvělý příspěvek jsem již dlouho nečetla, blahopřeji paní Hanko! Snažím se takovým akcím zdaleka vyhýbat, většinou se jedná o trapnou schůzi. No a jak znám naši matrikářku, která takové akce organizuje, chlebíčky by taky chyběly...
Zdenka Soukupová
13.7.2024 13:34
Hanko, taky gratuluju. Radka píše, že "to trošičku zavání nevděkem"; může to tak vypadat, ano. Ale já osobně bych taky uvítala něco méně oficiálního, a více osobního a přátelského.
Radka Johanovská
13.7.2024 12:35
Ale trošičku to zavání nevděkem.......byla bych šťastná, kdyby si na mě o narozeninách někdo (kdokoliv!) vzpomněl.....přeji stálé zdraví :-)
Libuše Křapová
13.7.2024 12:34
Hanko, k narozeninám přeji všechno nejlepší a i lepší zážitky. My v naší obci si stěžovat nemůžeme. Každoročně se na podzim pořádá setkání seniorů. Občerstvení je docela bohaté + víno a káva, místní pánové se chlubí přinesenou vlastní slivovicí, hudba, tanec. Starosta samozřejmě má také projev. Kde se budou tento rok opravovat chodníky, jak je to s neustále odkládanou stavbou cyklostezky, že se postaví nová hasičárna a zatím není pevně určeno, co bude se starou, možná malometrážní byty pro seniory s denní péčí. I ty děti z mateřinky jsme tu měli, ale bez zbytečných slov učitelek. Promiň, nechci nijak zhazovat tvůj zážitek. Možná jsem se potřebovala jen trochu pochlubit. tak ještě jednou - hezké narozeniny a hezčí životní chvilky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA