Laguna Mar Menor – klid, dvě moře a léčivé bahno. Ideální místo dovolené pro seniory
Ilustrační foto: Delfin travel

Laguna Mar Menor – klid, dvě moře a léčivé bahno. Ideální místo dovolené pro seniory

11. 7. 2024

Když se řekne laguna Mar Menor, málo kdo ví, kde se nachází. Pokud patříte mezi ty, kteří vědí, vězte, že jste jedni z mála. Důvod je jednoduchý, stále ji ještě neobjevily velké cestovní kanceláře. Odolává tak úspěšně overturismu a jezdí sem zatím hlavně Španělé.

cestování dovolená Španělsko
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Na Menor Mar jsem létala několikrát. Naposledy s CK Delfín. Moc se mi tam líbilo.
Dušan Brabec
byl jsem tam v květnu 2017. Let byl s bulharskou leteckou společností ALK Airlines letadlem Douglas MD-80/82, které má sedadal v řadách 27x 2 osoby a 30x 3 osoby a vstupuje se do něho pod zadním ocasem. Vše bylo hezké, Španělé jsou příjemní a přívětiví lidé. Moc dobrá je španělská pochoutka z koblihového těsta zvaná churros.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody