Ilustrační foto: Delfin travel
Laguna Mar Menor – klid, dvě moře a léčivé bahno. Ideální místo dovolené pro seniory
11. 7. 2024Když se řekne laguna Mar Menor, málo kdo ví, kde se nachází. Pokud patříte mezi ty, kteří vědí, vězte, že jste jedni z mála. Důvod je jednoduchý, stále ji ještě neobjevily velké cestovní kanceláře. Odolává tak úspěšně overturismu a jezdí sem zatím hlavně Španělé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
12.7.2024 07:36
Na Menor Mar jsem létala několikrát. Naposledy s CK Delfín. Moc se mi tam líbilo.
Dušan Brabec
11.7.2024 22:37
byl jsem tam v květnu 2017. Let byl s bulharskou leteckou společností ALK Airlines letadlem Douglas MD-80/82, které má sedadal v řadách 27x 2 osoby a 30x 3 osoby a vstupuje se do něho pod zadním ocasem. Vše bylo hezké, Španělé jsou příjemní a přívětiví lidé. Moc dobrá je španělská pochoutka z koblihového těsta zvaná churros.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA