FOTO: Helena Přibilová
Mongolsko v proměnách času aneb z čeho by měl a neměl Čingischán radost
16. 7. 2024Dnešní národ Mongolů čítající pouhé 3,5 miliony lidí ve své minulosti vytvořil největší státní útvar, který kdy existoval. Čingischán by ale asi ze svých dnešních soukmenovců příliš velkou radost neměl.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
16.7.2024 13:32
I já jem se ráda dozvěděla hodně zajímavých informací o této nám vzdálené, i kulturně, zemi.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.7.2024 11:48
Paní Helenko článek mi moc zaujal. I když Mongolsko nikdy nenavštívím, dozvěděla jsem se o této zemi mnoho zajímavostí. Těším se na další Vaše články o cizích zemích a také fotky.
Jaroslava Handlová
16.7.2024 11:21
Pozoruhodné poznávání přírodních krás a mnohá překvapivá fakta. Heleno, děkuji za nahlédnutí pod pokličku méně známých historických souvislostí a dík i za fotodokumentaci. Ulánbátar by se mi pravděpodobně také nelíbil, ale přespání v jurtě v divoké přírodě, to bych si nechala líbit.
Vladislava Dejmková
16.7.2024 09:03
Velmi zajímavá reportáž z míst, která na vlastní oči nikdy neuvidím. Jiný kraj, jiný život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA