Všechny fotografie: Věra Ježková
Praha neobvykle – od Krejcárku
3. 7. 2024Krejcárek je název nevelkého lesíku, který leží na severním svahu žižkovského hřebenu, mezi Ohradou a Balkánem. Navazuje na park na vrchu Vítkově.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.7.2024 13:06
Věrko, to je zase paráda, fotky jsou super, moc ti to přeji a tiše závidím, ale v dobrém. Jen tak dál. My se nějak nemůžeme nikam vypravit. :-)
Irena Mertová
3.7.2024 10:33
Věro, hezký článek. Znám to tam dobře, ta cesta tramvají je hezká. Sama bych se tam možná trochu bála, pohybují se tam bezdomovci, v blízkosti i přespávají...
Jana Vargová
3.7.2024 10:06
Paní Ježková, díky za krásnou reportáž. Sypu si popel na hlavu, protože tímto kouskem Prahy jsem jezdila často, ale jen projížděla. Díky Vašim fotkám jsem dohlédla dále.
Jan Zelenka
3.7.2024 09:45
Další hezká procházka, Věrko. Musel jsem si otevřít mapu, abych se zorientoval. Byť jsem kolem velmi často jezdil, nikdy jsem si ten parčík neprošel. Takže díky za novou informaci a pěkné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA