Jsem cvok nebo nám tu straší?
FOTO: Libuše Křapová

Jsem cvok nebo nám tu straší?

11. 7. 2024

První dny po odchodu pejska Ferdy jsem byla trochu ztracená. Chvíli to trvalo, než jsem si zvykla, že nemusím dveře do prádelny otevírat velmi opatrně, abych ho jimi neuhodila, že nemusím na schodech dávat pozor, kam zrovna šlapu – totiž na koho, hlídat otevřenou branku a bránu.

domácí mazlíčci kočka
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Konec dobrý, všechno dobré a ještě hezky literárně podané.
Marie Měchurová
Já bych si Tuláčka hned vzala. Máme ale tři kocoury, ti by ho asi vyhnali. Ráda jsem si o něm přečetla. Přeju mu hodné páníčky.
Anna Potůčková
Libuško moc hezký příběh. Máš obrovské srdíčko. Moc dojemné vyprávění Kéž by takových lidí jako Ty bylo více a snad se Tuláčka ujme někdo na stálo a bude v nové rodině milovaný.
Marie Seitlová
Libuš, Tuláček věděl kde má mňoukat, že jsou tam hodní lidé, kteří mu pomohou. Snad je najde i natrvalo.
Libuše Křapová
Naďo, díky :-)
Libuše Křapová
Jsem ráda, že se Tuláčkův příběh líbí. V duši malinko doufám, že se někomu ze čtenářů tady v okolí zalíbí i sám Tuláček a poskytne mu domov. Ali, od nás je to asi půl hodiny autem, děvčata z Bohumína byly poblíž na pobytu v Brumově - Bylnici.
Naděžda Špásová
No Libuš, ty máš zážitky, ale jsi moc hodná paní, zvířátka se u tebe určitě nemají špatně. Víš co se říká, kdo má rád zvířátka má rád lidi. Tak si hezky užijte léto. :-)
Jan Zelenka
Líbo, moc pěkné!
Alena Tollarová
Libuško, vyprovokovala jsi mě, že jsem si v mapách našla Štítnou nad Vláří. Je to skoro u Slovenských hranic. Nevím přesně, kde bydlíš, ale asi to nebude úplně za rohem? Přeju Tuláčkovi nějakou mazlivou rodinu :)
Libuše Heulerová
Libu, krásný a dojemný příběh Tuláčka...přeju mu aby brzo našel novou rodinu :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody