Ilustrační foto: Freepik
Radek (68 let): Moje dovolená s vnoučaty byla otrava, ne radost
29. 7. 2024Když jsme se ženou odešli do penze, rozhodli jsme se, že vezmeme vnuky na dovolenou k moři. Mladí si odpočinou a my si dětí užijeme. Tak jsme si to malovali. Jenže přišlo rozčarování.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
30.7.2024 08:19
Já si myslím, že "výchova" je jedna věc, druhá, neméně důležitá, je i povahové založení dětí ... Prostě - některé dítě je na letním táboře šťastné, některé tam brečí ( budete ho na tábor další rok nutit?) ... Moře kluky nebavilo, bylo jim tam vedro, měli nezvyklá jídla, stýskalo se jim po rodičích. Příště bych je vzala někde tady doma - jeden den koupaliště, druhý den hrad, třetí výšlap, další zoo. apod. - bude to pro ně pestřejší a budou třeba spokojenější - a vy taky :-)
Hana Rypáčková
30.7.2024 07:54
Samozřejmě že záleží na výchově, nejdřív dětí a pak i vnoučat . Sice je jiná doba, většina našich vnoučat nebyla ještě tabletem a mobilem zasažena, ale tvrdě nastavit mantinely co ještě tolerovat a co ne. Čekají mne 3 týdny s jedenáctiletým vnukem..
Marie Měchurová
29.7.2024 20:49
Tak to my máme úplně jiné zážitky. Byli jsme s vnoučaty u moře 2x v Itálii a 2x v Chorvatsku. Pořád na to rádi vzpomínají. Bereme je na výlety i do přírody, a moc se na to vždy těší. Mají zážitky z plavby na lodi, z jízdy autobusem přes noc. Líbily se jim večere v restauraci, procházky při západu slunce se zmrzlinou...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA