Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
Ilustrační foto: Pixabay

Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!

30. 6. 2024

Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.

bydlení Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Abraka dabra, zaříkávám Libuščino zábradlí a opraváře, koukejte s sebou hýbnout, šup do toho a vše je hotovo. :-) Třeba ti to helfne, dej vědět, asi bych z toho byla na palici, nemám ráda, když se něco vleče. Tak tfuj, tfuj, tfuj. :-)
Dana Puchalská
Libuš, já ač nejsem zaříkávačka tak jsem to taky prubla... A pro jistotu jsem ještě zatočila prstenem jako v Arabele... Jo a u článku jsem se skvěle pobavila...
Anna Potůčková
Libuško chce se mě říci, že když se to s..., tak se to s....Jinak jsou to dost velké starosti
Jan Zelenka
Líbo, vydrž! Říká se, že víra hory přenáší. A když to nevyjde, tak je dobré, že jste si už zvykli.
Marie Seitlová
Libuš držím pěsti,aby vše bylo k tvé spokojenosti. Holt s řemeslníky to je těžké, znám to. Vloni jsem opravovala terasu, snad budu mít klid. Tak přeji zdárné dokončení.
Libuše Křapová
Soni, já mám pod balkonem jeden pokoj, pršelo by mi tam stropem . Tak ti přeji také brzké vyřešení problému, dobrého řemeslníka :-)
Soňa Prachfeldová
Držím palce. Máme podobné trable. Na terase podmáčené dlaždice , ale ne s nad všechny. Nejsou lidi a tak prší a podmáčí se. Snad nespadnu dolů i s lehátkem.
Libuše Křapová
Oprava .... nepotykali...
Libuše Křapová
Jestli dnes řemeslník přijde, ještě stále nevím. Zavolá nám odpoledne. Díky za projevené soucítění. Maruško, ještě počkej , ano? :-) Uvidíme, jak to všechno dopadne. My si s tímto pánem nepotkali, ale už se také hodně sblížili. Než jsem dopsala, telefon. Přijede :-) Helča dobře zaříkávala. Aspoň ta izolace bude hotová!
Marie Měchurová
Když byl covid, rozhodli jsme se natřít plechovou střechu. Byl nám doporučen Tonda. Ani nevím, jak se dál jmenoval, hned jsme si potykali. První den mu naše kočky sebrali v kufru auta klobásu k obědu. Dostal oběd a po obědě kafíčko. Moc mu zachutnaly moje buchty. Posezení se oběma stranám moc zalíbilo. Když už měl natřeno, vymýšlel, co by ještě u nás vylepšil. Spravil komín, natřel zábradlí na mostku. Těžko jsme se loučili. Mám se zeptat, jestli Tonda umí stavět zábradlí?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody