Ilustrační foto: Pixabay
Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
30. 6. 2024Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
30.6.2024 15:18
Abraka dabra, zaříkávám Libuščino zábradlí a opraváře, koukejte s sebou hýbnout, šup do toho a vše je hotovo. :-) Třeba ti to helfne, dej vědět, asi bych z toho byla na palici, nemám ráda, když se něco vleče. Tak tfuj, tfuj, tfuj. :-)
Dana Puchalská
30.6.2024 14:56
Libuš, já ač nejsem zaříkávačka tak jsem to taky prubla... A pro jistotu jsem ještě zatočila prstenem jako v Arabele... Jo a u článku jsem se skvěle pobavila...
Anna Potůčková
30.6.2024 13:47
Libuško chce se mě říci, že když se to s..., tak se to s....Jinak jsou to dost velké starosti
Jan Zelenka
30.6.2024 13:43
Líbo, vydrž! Říká se, že víra hory přenáší. A když to nevyjde, tak je dobré, že jste si už zvykli.
Marie Seitlová
30.6.2024 13:32
Libuš držím pěsti,aby vše bylo k tvé spokojenosti. Holt s řemeslníky to je těžké, znám to. Vloni jsem opravovala terasu, snad budu mít klid. Tak přeji zdárné dokončení.
Libuše Křapová
30.6.2024 13:27
Soni, já mám pod balkonem jeden pokoj, pršelo by mi tam stropem . Tak ti přeji také brzké vyřešení problému, dobrého řemeslníka :-)
Soňa Prachfeldová
30.6.2024 13:14
Držím palce. Máme podobné trable. Na terase podmáčené dlaždice , ale ne s
nad všechny. Nejsou lidi a tak prší a podmáčí se. Snad nespadnu dolů i s lehátkem.
Libuše Křapová
30.6.2024 13:10
Jestli dnes řemeslník přijde, ještě stále nevím. Zavolá nám odpoledne. Díky za projevené soucítění. Maruško, ještě počkej , ano? :-) Uvidíme, jak to všechno dopadne. My si s tímto pánem nepotkali, ale už se také hodně sblížili. Než jsem dopsala, telefon. Přijede :-) Helča dobře zaříkávala. Aspoň ta izolace bude hotová!
Marie Měchurová
30.6.2024 12:57
Když byl covid, rozhodli jsme se natřít plechovou střechu. Byl nám doporučen Tonda. Ani nevím, jak se dál jmenoval, hned jsme si potykali. První den mu naše kočky sebrali v kufru auta klobásu k obědu. Dostal oběd a po obědě kafíčko. Moc mu zachutnaly moje buchty. Posezení se oběma stranám moc zalíbilo. Když už měl natřeno, vymýšlel, co by ještě u nás vylepšil. Spravil komín, natřel zábradlí na mostku. Těžko jsme se loučili. Mám se zeptat, jestli Tonda umí stavět zábradlí?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA