Proč senioři jezdí do lázní aneb podruhé v Karlových Varech
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Proč senioři jezdí do lázní aneb podruhé v Karlových Varech

17. 6. 2024

V úvodních dekádách svého života jsem lázně vnímala jako něco, co se mě osobně až tak netýká. Lázně jsou jen pro staré a nemocné, myslela jsem si. A nevylepšila to ani jednodenní návštěva Lázní Bohdaneč s rodiči. Ty byly k mému tehdejšímu bydlišti nejblíže.

cestování lázně města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Vlaďko, krásné postřehy i fotky. Mám radost, že se Ti KV líbí. Děkuji, Jarka
Mária Filipova
My si užívame lázně so všetkým čo nám ponúkajú. Pramene, čistý vzduch a prechádzky v parkoch a okolitých nám dostupných lesoch. Vybrali sme si M.L.na dožitie, sme tu už 25 rokov. A náš vzťah k Lázňam je iba kladný. Vaše články a dokonalé fotografie má vždy zaujali.Ďakujem.
Soňa Prachfeldová
Vladko, krásně napsáno i vyfoceno. Ano i pár dní v lázních, člověku pomůže odpočinout si, získat energii, vidět okolí.
Vladislava Dejmková
Dékuji všem za názory a jsem ráda, že vás můj pŕispevek zaujal.
Elena Valeriánová
V Karlových Varech jsem byla jen jednou a krátce, takže je neznám. O to více oceňuji Váš článek a hlavně krásně zpracované fotky. Je vidět, že jste si na fotografiích dala hodně záležet a výsledek je úžasný.
Ludmila Černá
Na tzv. křížek jsem byla jen jednou. Ale od té doby tvrdím, že každá žena by měla jezdit do lázní, a nechat se tam hýčkat, protože si tam opravdu odpočine. Karlovy Vary jsou nádherné. Byli jsme tam s manželem jen pár dní mimo sezónu, ale užili jsme si to i tak.
Dana Puchalská
Vlad'ko,děkuju za krásný článek o městě, které má svoje neopakovatelné kouzlo. A fotografie jsou toho důkazem.
Helena Štěpánková
Ráda čtu vaše články, jsou vždy precizně zpracovány s nádhernými fotografiemi. Karlovy Vary jsou hezké, vlastně se mi líbí všechna lázeňská města...
Libuše Heulerová
Vlaďko, nádherné fotky a zajímavý článek...dík!!!
Zdenka Jírová
Nádherné fotografie Karlových Varů mě přenesly do roku 1985, kdy jsem zde byla na léčení po operaci. Zdály se mi tehdy hezké, i když byla vidět řada nedostatků v jejich údržbě. Bydlela jsem blízko Vřídla, v tehdejší Puškinově ulici / nevím, zda se tak ještě jmenuje/ a z oken jsme viděli protější zámeckou věž. Byla to má první návštěva lázní, a proto jsem byla ze všeho nadšená. Tehdy byl nový hotel Thermal, kterému jsme se obdivovali. Mám ráda tanec, chodili jsme tam rádi tančit. Byla nás taková společnost asi 10 lidí a užili jsme si hodně zábavy i při společných výletech .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody