Proč senioři jezdí do lázní aneb podruhé v Karlových Varech
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Proč senioři jezdí do lázní aneb podruhé v Karlových Varech

17. 6. 2024

V úvodních dekádách svého života jsem lázně vnímala jako něco, co se mě osobně až tak netýká. Lázně jsou jen pro staré a nemocné, myslela jsem si. A nevylepšila to ani jednodenní návštěva Lázní Bohdaneč s rodiči. Ty byly k mému tehdejšímu bydlišti nejblíže.

cestování lázně města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Také jsem se ráda opět podívala do Varů. Byla jsem tam víckrát, moc se mi tam líbilo, ale je to již dlouho promlčené.
Marie Měchurová
Vlaďko, byla jsem tak okouzlená Tvými krásnými fotkami, že jsem omylem dala jen 3 hvězdičky. Omlouvám se. V Karlových Varech se mi moc líbilo, byli jsme tam v době filmového festivalu. Lázeňské služby nesmím ze zdravotních důvodů využívat.
Naděžda Špásová
Hezké fotky, na KV mám vzpomínky z dětství dostala jsem své první brýle a další už z dospělosti, když jsem pracovala na Barrandově, to bylo zajímavější.
Alena Velková
Do lázní jezdíme s mužem už víc jak dvacet let, ale vždy jen na týden, ale je to i tak moc pěkné a vždy mi koupele a masáže pomůžou. Navštívili jsme Poděbrady, Třeboň a Mariánky. Nakonec jsme propadli Luhačovicím. V KV jsem ale na léčení ještě nebyla, jen na výletě.
Anna Potůčková
Děkuji za obsáhlý článek, na který jsem si musela udělat čas. Jednou bych chtěla lázně chtěla navštívit také.
Jarmila Komberec Jakubcová
V Karech jsem byla několikrát na týdenních pobytech a moc se mi tam líbilo. Od doby kdy mám problém s kyčel.klouby dávám přednost Fr.Lázním z důvodu, že procházky parky jsou po rovném terénu.Leto jsem tam byla 14 dnů v květnu a ještě mi čeká týden v září.Oba termíny mám už vyzkoušené kdy bývá hezké počasí.Sice mi ortopéd nabízel 3 týdny komlex.léčby, ale to už je pro mi dlouhá doba.Tak jsem si pobyt rozdělila na dva.V zimě ale do lázní nejezdím. Spa Pawlik kde opět v září budu splňuje moje veškeré požadavky jak na ubytování, procedury v Císařských lázních, jídlo, ale i bazén v Aquaforu, kam si dojdu z pokoje v župánku a plavkách.
Eva Sýkorová
Moc zajímavý článek a nádherné fotky, díky. Také ráda jezdím do lázní, nejčastěji do Luhačovic a Jáchymova a nedávno mně kvůli teplotě utekl wellness pobyt v Lednici, kam jsem měla jet se svou setrou. Naštěstí si na poslední chvíli našla náhradu a byly obě moc spokojené. Já už plánuji pobyt na podzim.
Blanka Lazarová
Vlaďko, moc hezky jsi to zpracovala. Byla jsem tam jen jednou a krátce. Učitě se tam budu chtít ještě podívat, ať do lázní nebo jen tak. Díky.
Jitka Hašková
Díky za krásný článek. KV jsem si užila hodně, byla jsem tam 3x, získala jsem tam manžela a vynikající kamarádku. Nejvíc se mi líbil taneček v Puppu.
Dana Hošková
Díky za krásný článek. Karlovy Vary miluji i s jejich krásným okolím - doslova rájem pro turisty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody