Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Proč senioři jezdí do lázní aneb podruhé v Karlových Varech
17. 6. 2024V úvodních dekádách svého života jsem lázně vnímala jako něco, co se mě osobně až tak netýká. Lázně jsou jen pro staré a nemocné, myslela jsem si. A nevylepšila to ani jednodenní návštěva Lázní Bohdaneč s rodiči. Ty byly k mému tehdejšímu bydlišti nejblíže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
17.6.2024 23:20
Také jsem se ráda opět podívala do Varů. Byla jsem tam víckrát, moc se mi tam líbilo, ale je to již dlouho promlčené.
Marie Měchurová
17.6.2024 21:46
Vlaďko, byla jsem tak okouzlená Tvými krásnými fotkami, že jsem omylem dala jen 3 hvězdičky. Omlouvám se. V Karlových Varech se mi moc líbilo, byli jsme tam v době filmového festivalu. Lázeňské služby nesmím ze zdravotních důvodů využívat.
Naděžda Špásová
17.6.2024 19:08
Hezké fotky, na KV mám vzpomínky z dětství dostala jsem své první brýle a další už z dospělosti, když jsem pracovala na Barrandově, to bylo zajímavější.
Alena Velková
17.6.2024 19:08
Do lázní jezdíme s mužem už víc jak dvacet let, ale vždy jen na týden, ale je to i tak moc pěkné a vždy mi koupele a masáže pomůžou. Navštívili jsme Poděbrady, Třeboň a Mariánky. Nakonec jsme propadli Luhačovicím. V KV jsem ale na léčení ještě nebyla, jen na výletě.
Anna Potůčková
17.6.2024 15:43
Děkuji za obsáhlý článek, na který jsem si musela udělat čas. Jednou bych chtěla lázně chtěla navštívit také.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.6.2024 15:17
V Karech jsem byla několikrát na týdenních pobytech a moc se mi tam líbilo. Od doby kdy mám problém s kyčel.klouby dávám přednost Fr.Lázním z důvodu, že procházky parky jsou po rovném terénu.Leto jsem tam byla 14 dnů v květnu a ještě mi čeká týden v září.Oba termíny mám už vyzkoušené kdy bývá hezké počasí.Sice mi ortopéd nabízel 3 týdny komlex.léčby, ale to už je pro mi dlouhá doba.Tak jsem si pobyt rozdělila na dva.V zimě ale do lázní nejezdím. Spa Pawlik kde opět v září budu splňuje moje veškeré požadavky jak na ubytování, procedury v Císařských lázních, jídlo, ale i bazén v Aquaforu, kam si dojdu z pokoje v župánku a plavkách.
Eva Sýkorová
17.6.2024 15:13
Moc zajímavý článek a nádherné fotky, díky. Také ráda jezdím do lázní, nejčastěji do Luhačovic a Jáchymova a nedávno mně kvůli teplotě utekl wellness pobyt v Lednici, kam jsem měla jet se svou setrou. Naštěstí si na poslední chvíli našla náhradu a byly obě moc spokojené. Já už plánuji pobyt na podzim.
Blanka Lazarová
17.6.2024 13:46
Vlaďko, moc hezky jsi to zpracovala. Byla jsem tam jen jednou a krátce. Učitě se tam budu chtít ještě podívat, ať do lázní nebo jen tak. Díky.
Jitka Hašková
17.6.2024 13:35
Díky za krásný článek. KV jsem si užila hodně, byla jsem tam 3x, získala jsem tam manžela a vynikající kamarádku. Nejvíc se mi líbil taneček v Puppu.
Dana Hošková
17.6.2024 13:01
Díky za krásný článek. Karlovy Vary miluji i s jejich krásným okolím - doslova rájem pro turisty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA