Můj seniorský den: do smrti dobrý
Ilustrační foto: Freepik

Můj seniorský den: do smrti dobrý

13. 6. 2024

Jsou dny pěkné, méně vydařené i dny zvané blbec. S přibývajícím věkem jsem si blbé dny zakázal. V pětasedmdesáti je člověk rád, že ráno opravdu nastane a že ten den může, byť třeba s bolestí v kyčli, vůbec prožít.

Jarní soutěž 2024 Můj příběh životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Pudichová
Super (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
Libuše Münsterová
Super článek!
Růžena Kuželková
Vystihl jste to přesně a doufám,že Vám dá za pravdu většina zdejších čtenářů.Jen se z toho "nepokakat" Hlavně zdravíčko K.
Blanka Lazarová
:-) :-) :-)
Alena Velková
Bezvadný článek.
Jana Šenbergerová
Po dlouhé době článek po jehož přečtení nemám pocit, že nejsem dost fit a in. Dospěla jsem do stejného stadia, kdy se raduji z pouhé skutečnosti, že ještě žiji. Každému upřímně přeji, ať svůj seniorský čas tráví tak, jak mu to nejvíce vyhovuje. Pokud možno s minimálními potížemi a se sluncem v duši, pokud o to stojí.
Danka Rotyková
Já jsem tak na polovině cesty, také dělám jen to, co mě baví a nebo to, co se mi zdá dobré pro mou malou rodinu. Už bych ani nemohla být zaměstnaná, na to nemám sílu ani čas. A taky to zatím nepotřebuji. Dalším důvodem je fakt, že jsem se nadělala až dost, snažila jsem být spolehlivá za všech okolností. A to mě stálo někdy i ķus zdraví. Takže by bylo pošetilé, kdybych si poslední čas zkracovala prací pro dobro státu. Já ale hlavně nemám čas, baví mě stále dost věcí.
Marie Novotná
I já přeji ,do smrti dobrý".
Radmila Coufalová
Hezké. Užívejte si i nadále!
Irena Mertová
Milý článek, i vám hodně zdraví!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody