FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Jiřího Libánského
Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský
5. 6. 2024Pracoval jako rekvizitář, kaskadér, designér či masér a dotykový terapeut. Fotil akty, namaloval stovky obrazů, pořádal šamanské a ezoterické semináře, chodil po žhavém uhlí, jezdil na srazy motorkářů, v zimě přespával v lese.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
5.6.2024 11:23
Zajímavý rozhovor,hodně bohatý,pestrý život.Zároven obdivuji Vaši ženu.Přeji v tom důchodu hodně zdraví.
Marie Měchurová
5.6.2024 09:42
V jedné písničce se zpívá - Jaký si to uděláš, takový to máš. Jiří, Vy jste si udělal život hodně dobrodružný, pestrý a naplněný. Líbí se mi Váš přístup k němu, jen tak dále.
Naděžda Špásová
5.6.2024 09:33
Pamatuji se na Jiřího L. z Kořenova. Vítám vás mezi důchodce a přeji hezký a dlouhý život. :-)
Helena Štěpánková
5.6.2024 09:08
Pane Libánský, jsem skoro až v šoku, když jsem si přečetla, co jste všechno dělal, jaký jste měl bohatý a tvůrčí život. A hlavně se mi líbí váš pohled na svět, že vše, co jste dělal, dělat jste rád... Moc hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA