Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský
FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Jiřího Libánského

Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský

5. 6. 2024

Pracoval jako rekvizitář, kaskadér, designér či masér a dotykový terapeut. Fotil akty, namaloval stovky obrazů, pořádal šamanské a ezoterické semináře, chodil po žhavém uhlí, jezdil na srazy motorkářů, v zimě přespával v lese.

aktivní senioři osobnosti rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Zajímavý rozhovor,hodně bohatý,pestrý život.Zároven obdivuji Vaši ženu.Přeji v tom důchodu hodně zdraví.
Marie Měchurová
V jedné písničce se zpívá - Jaký si to uděláš, takový to máš. Jiří, Vy jste si udělal život hodně dobrodružný, pestrý a naplněný. Líbí se mi Váš přístup k němu, jen tak dále.
Naděžda Špásová
Pamatuji se na Jiřího L. z Kořenova. Vítám vás mezi důchodce a přeji hezký a dlouhý život. :-)
Helena Štěpánková
Pane Libánský, jsem skoro až v šoku, když jsem si přečetla, co jste všechno dělal, jaký jste měl bohatý a tvůrčí život. A hlavně se mi líbí váš pohled na svět, že vše, co jste dělal, dělat jste rád... Moc hezké.
Eva Mužíková
Četla jsem jedním dechem. Tak naplněňý život má málokdo, smekám.
Soňa Prachfeldová
Jiří, klobouk dolů, bohatý a dobrodružný život.
Anna Potůčková
Rozhovor je velmi zajímavý a díky za něj.
Blanka Lazarová
Velmi zajímavý rozhovor se zajímavým J. Libánským. Děkuji.
Jitka Hašková
Díky za zajímavý rozhovor.
Jitka Hašková
Díky za zajímavý rozhovor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody