FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Jiřího Libánského
Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský
5. 6. 2024Pracoval jako rekvizitář, kaskadér, designér či masér a dotykový terapeut. Fotil akty, namaloval stovky obrazů, pořádal šamanské a ezoterické semináře, chodil po žhavém uhlí, jezdil na srazy motorkářů, v zimě přespával v lese.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
5.6.2024 14:01
Nic ve zlém, ale kdybych se shodoval s názory paní Škopánové, považoval bych to za důvod se nad sebou vážně zamyslet. :-) :-)
Dana Straková
5.6.2024 13:41
Děkuji za hezký článek a jenom mě při čtení několikrát napadlo, jak to tedy s tím šamanstvím a léčitelstvím je a že je smutné, když si se svými schopnostmi nedokážete pomoci sám sobě. Myslím s tou neuropatií.
Dagmar Vargová
5.6.2024 13:38
Omluva: Hrabalův... píšu jako vždy z mobilu, těžko trefit znaky na klávesnici :-).
Jiří Libánský
5.6.2024 13:33
Jano K, máš pravdu, neuvěřitelné to je. Chvíli to trvalo, než jsem přišel na to, jak to šamané dělají a jako materialista jsem si musel pomoci kvantovou fyzikou. Je to dost složité. Nejde to napsat v několika větách. Je to na hodně dlouhou přednášku abych alespoň trochu přiblížil co je ten soubor kvantových částic, který my nazýváme duše a jaké mají vlastnosti. Mohu doporučit články, které už jsem na íčku napsal.
Dagmar Vargová
5.6.2024 13:30
Díky za zajímavý rozhovor. Jako bývalí motorkáři "velkých" motorek o tom cosi vím :-). Když si vybavím Hrabův pojem "pábitel", ten na Vás hodně sedí :-).
Jana Kollinová
5.6.2024 12:17
Pane Libánský, jste neuvěřitelně kreativní osobnost a nelze Vám upřít obdivuhodné charizma i v seniorském věku, přesto se mi nechce uvěřit, že Vaše schopnosti mají přesah až tam, cituji: " Vím, jak to na "druhé straně" vypadá, znám to tam. Vím, že pro nezatíženou duši je to jen taková celkem banální změna formy bytí." Mohl byste to více rozvést, aby to byla "brnkačka" i pro nás, dovolím si nás označit jako "Čekatele"?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA