Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet: Sedm labských vyhlídek jednou ranou a rozhledna navíc
3. 6. 2024Dovoluji si vás pozvat na výlet do Českého středohoří. Na pouhých 9 kilometrech vystoupáte na rozhlednu a klikatící se Labe uvidíte nebo alespoň zahlédnete minimálně na 7 místech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Lupoměský
5.6.2024 14:11
Jsem rodilý Hradečák, ale už 50 let žiji v Ústí n. L., posledních 25 let v Brné. Ty pohledy jsou nádherné, protože celá ta naše krajina tady - úžasné labské údolí a navazující České středohoří jsou naše poklady.
Soňa Prachfeldová
5.6.2024 14:05
Alen, jsi parádní turistka / parádní šlapka, jsem původně napsala, ale abych nenarazila :-))) /Českým středohořím
Helena Přibilová
4.6.2024 20:13
Paní Alenko, děkuji za další úžasnou fotoreportáž z Českého středohoří.
Zdenka Jírová
4.6.2024 01:13
Je to opravdu krásná vyhlídka. Pokud se do Dubice vypravíte v květnu , uvidíte celé stráně kvetoucích ovocných stromů.
Daniela Řeřichová
3.6.2024 23:18
Jedním slovem nádhera. Ty bys měla vydat knihu Putování Českým středohořím.
Martina Růžičková
3.6.2024 19:48
Aleno, super pozvánka k toulkám za krásnými výhledy. Jak slovem, tak obrazem. :-)
Alena Vávrová
3.6.2024 18:13
Milá Ali, díky! Také jsem si, jako Jíťa, ráda zavzpomínala, jak jsi nás před lety stejnou cestou provedla a jako velká "kochátorka" cítím velký vděk, že jsem tyto krásy naší vlasti díky Tobě mohla shlédnout.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA