Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest: Křivoklátsko s i60
1. 6. 2024Mnoho bylo nafoceno a mnoho bylo nebo ještě bude napsáno. Abych se neopakovala, budu stručná. Další z mnoha setkání party akčních seniorů se jako vždy vydařilo. Tentokrát se vše točilo kolem hradu Křivoklát, s ubytováním v Hotelu Roztoky od 22. do 25. května 2024.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.6.2024 15:23
Blani, ze setkáni se známými tvářemi jsem se moc těšila, ale z Tvé přitomnosti jsem měla radost VELKOU. Navzdory tandemu s francouzem jsi to DALA!!!
Libuše Heulerová
1.6.2024 09:17
Blani, díky za hezké vzpomínání....doufám, že příště bez těch dvou francourů...opatruj se!!!
Hana Rypáčková
1.6.2024 08:37
Moc mne potěšilo, že jsi byla s námi a tolik toho zvládla... Pořád vzpomínám...Je hezké si vzpomínky oživit.. Jaké jsme měli štěstí na počasí. Díky.
Alena Tollarová
1.6.2024 08:14
Děkuji, Blanko, za Tvůj pohled na bezvadnou íčkařskou akci. U jezu jsem ani nebyla, ten jsem nestihla.
Dagmar Vargová
1.6.2024 07:20
Díky za další milý článek z íčkařského putování. Fotky jsou také moc vydařené, zase trošku jiné originální záběry. Hezký zážitek hned po ránu :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA