Ilustrační foto: Pixabay
Jak to asi chodí na "onom světě"?
29. 5. 2024Předem se omlouvám, že je tato úvaha zcela mimo realitu. Snažil jsem se v ní trochu předběhnout čas. Občas totiž mívám podivné, až bláznivé nápady, které mě přepadají hlavně v noci, když nemohu spát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.5.2024 12:34
Zajímavá glosa. Snad se tam opravdu zase všichni setkáme nejen s rodinou, přáteli ale také s našimi chlupatými miláčky. Soni nevím, jestli se někdo nevrátil - myslím tím převtělení. Jsou věci, na které nikdo nikdy nezná, neznal a znát nebude odpověd
Naděžda Špásová
29.5.2024 11:30
Tedy, Jendo, tvoje snění ti vůbec nezávidím, žiješ, dýcháš, myslí ti to, máš kolem sebe lidi, kteří tě mají rádi, tak přestaň myslet na blbosti. Nebe nebo Peklo ti může být fuk.
Alena Velková
29.5.2024 10:15
Myslím, že tam nahoře nejsou jazykové bariéry, tak si v pohodě pokecáte se všema :-)
Soňa Prachfeldová
29.5.2024 10:01
Jo jo, bylo by krásné vidět zase naše druhé. Ale prý je tam krásně, zatím se nikdo na zem nevrátil. Baba Vanga říkala, že duchové chodí mezi námi . Třeba nás naši příbuzní kontrolují. Mám ráda tajemno, ale duchů bych se bála.
Jana Šenbergerová
29.5.2024 08:50
Vidím, že I nespavost může mít něco do sebe a tleskám. ? Doufám, že se zobrazí palec nahoru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA