Jak to asi chodí na "onom světě"?
Ilustrační foto: Pixabay

Jak to asi chodí na "onom světě"?

29. 5. 2024

Předem se omlouvám, že je tato úvaha zcela mimo realitu. Snažil jsem se v ní trochu předběhnout čas. Občas totiž mívám podivné, až bláznivé nápady, které mě přepadají hlavně v noci, když nemohu spát.

glosa smrt život
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Zajímavá glosa. Snad se tam opravdu zase všichni setkáme nejen s rodinou, přáteli ale také s našimi chlupatými miláčky. Soni nevím, jestli se někdo nevrátil - myslím tím převtělení. Jsou věci, na které nikdo nikdy nezná, neznal a znát nebude odpověd
Naděžda Špásová
Tedy, Jendo, tvoje snění ti vůbec nezávidím, žiješ, dýcháš, myslí ti to, máš kolem sebe lidi, kteří tě mají rádi, tak přestaň myslet na blbosti. Nebe nebo Peklo ti může být fuk.
Alena Velková
Myslím, že tam nahoře nejsou jazykové bariéry, tak si v pohodě pokecáte se všema :-)
Soňa Prachfeldová
Jo jo, bylo by krásné vidět zase naše druhé. Ale prý je tam krásně, zatím se nikdo na zem nevrátil. Baba Vanga říkala, že duchové chodí mezi námi . Třeba nás naši příbuzní kontrolují. Mám ráda tajemno, ale duchů bych se bála.
Jitka Caklová
Och, ty blažená nevědomosti. Ještě že vím, proč dobře spím :-)
Jana Šenbergerová
Vidím, že I nespavost může mít něco do sebe a tleskám. ? Doufám, že se zobrazí palec nahoru.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody