Seniorské radosti: Moje nové i staré lásky
Všechny fotografie: Dana Straková

Seniorské radosti: Moje nové i staré lásky

8. 5. 2024

Prvního května, o státním svátku jsem si odsloužila svůj první den v nové práci! Provedla jsem dvě skupiny návštěvníků, kolegyně Šárka taky dvě. Ta moje první byla snad dvacet, nebo ještě víc lidí. Nějak jsem si je v tom šoku nespočítala! A to mezi nimi byly i děti, to je vždycky trochu loterie...

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Děkuji všem, vaše komentáře mě potěšily.
Eva Mužíková
Dano, tak ať se Vám v nové práci daří stále vice. Čtu a obdivuji, kolik toho stihnete. Přidávám Vám sem jednu hvězdičku, která mi díky psaní na telefonu utekla. *
Zuzana Pivcová
Při Vašem pěkném vyprávění jsem si připomněla, jak jsem při několika Dnech otevřených dveří dělala ve Vojenském ústředním archivu na jednom úseku průvodkyni. Moc mě to bavilo, i když omílat celý den to samé už unavovalo a lidí neubývalo.
Alena Vávrová
Jste neuvěřitelně akční žena, Danuško! Je s podivem, co všecko v jednom dni zvládáte. V Zubrnicích se mi moc líbilo, škoda, že jsme tam byli na zpáteční cestě se zájezdem jenom na krátkou dobu. Přitom jsme v minulosti tolikrát jeli sami autem kolem - a nic.
Hana Sojková
To je den důchodkyně?!?!……nee, že ne? :-)
Marie Ženatová
Ten váš první nový pracovní den byl velmi zajímavý* - přeji ze srdce mnoho dalšího neutuchajícího elánu ♥
Alena Tollarová
Přesně - hlavně že jsme zdraví :) Někdy se přijedu do Zubrnic podívat.
Marie Měchurová
Jedna hvězdička se mi zase zatoulala. Omlouvám se. Jsem docela akční, ale Vy toho za jeden den zvládnete docela dost. Tak ať se v práci daří.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%