FOTO: Dana Straková
Tak jsme to zvládli!
7. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
14.5.2024 08:54
No jasně, nikdy přece není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř a nic člověka tak nepotěší, jako cizí neštěstí :-) :-) :-)
Soňa Prachfeldová
8.5.2024 09:26
Dano, jste dobrý anděl své rodiny. Víte měla jsem čtyři chlapy v rodině, práce a zase práce. Bylo to hezké a bylo toho dost. I andělům se unaví křídla, opatrujte se.
Dana Straková
8.5.2024 09:11
Jo a už v pondělí odpoledne mi Péťa poslal fotky z Belgie a psal, že mi v Londýně koupí nový deštník, protože se mu ten můj podařilo při projížďce na lodičce zničit pod mostem. Odepsala jsem mu, že mi to nevadí a že ho stejně nenosím, ale on že má smůlu, co bude dělat až bude v Londýně pršet? Tam to přece není nic neobvyklého. To prý půjde, ale nesmí foukat :-) :-) :-)
Dana Straková
8.5.2024 09:08
Děkuji všem za povzbudivé komentáře. Já si nemyslím, že bych byla nějak obětavá babička, prostě to tak v životě mám už od dětství, kdy jsem od rodičů slýchala: "Udělej to za sestru ty, víš že má obě ruce levý..." A to jsem mladší. Navíc si myslím, že když je člověk ten jediný, kdo může pomoct, tak to prostě udělat musí.
Marie Měchurová
7.5.2024 17:14
Dano, palec nahoru, jste opravdu obětavá babička. Naši velcí vnuci chodí dobrovolně na brigády, a vnučka si to za pokladnou v Albertu pochvaluje, a je šťastná, že už má víc směn. Při tom zvládá i maturitu.
Jana Kollinová
7.5.2024 14:53
Dano, vždyť by vás ani nebavilo, kdybyste měla den bez adrenalinové situace. :-)
Zdenka Soukupová
7.5.2024 12:55
Dano, klobouk dolů. Tohle bych asi nedala, hlavně psychicky. Ale tak trochu tuším, že vnuk, až dostuduje a dospěje, bude babičku z vděčnosti velmi rozmazlovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA