Tak jsme to zvládli!
FOTO: Dana Straková

Tak jsme to zvládli!

7. 5. 2024
Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
No jasně, nikdy přece není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř a nic člověka tak nepotěší, jako cizí neštěstí :-) :-) :-)
Jiří Dostal
:-) Umění dramatizace banalit má něco do sebe. :-)
Dana Straková
Děkuji všem ❤️
Soňa Prachfeldová
Dano, jste dobrý anděl své rodiny. Víte měla jsem čtyři chlapy v rodině, práce a zase práce. Bylo to hezké a bylo toho dost. I andělům se unaví křídla, opatrujte se.
Dana Straková
Jo a už v pondělí odpoledne mi Péťa poslal fotky z Belgie a psal, že mi v Londýně koupí nový deštník, protože se mu ten můj podařilo při projížďce na lodičce zničit pod mostem. Odepsala jsem mu, že mi to nevadí a že ho stejně nenosím, ale on že má smůlu, co bude dělat až bude v Londýně pršet? Tam to přece není nic neobvyklého. To prý půjde, ale nesmí foukat :-) :-) :-)
Dana Straková
Děkuji všem za povzbudivé komentáře. Já si nemyslím, že bych byla nějak obětavá babička, prostě to tak v životě mám už od dětství, kdy jsem od rodičů slýchala: "Udělej to za sestru ty, víš že má obě ruce levý..." A to jsem mladší. Navíc si myslím, že když je člověk ten jediný, kdo může pomoct, tak to prostě udělat musí.
Alena Švancarová
No,docela síla.
Marie Měchurová
Dano, palec nahoru, jste opravdu obětavá babička. Naši velcí vnuci chodí dobrovolně na brigády, a vnučka si to za pokladnou v Albertu pochvaluje, a je šťastná, že už má víc směn. Při tom zvládá i maturitu.
Jana Kollinová
Dano, vždyť by vás ani nebavilo, kdybyste měla den bez adrenalinové situace. :-)
Zdenka Soukupová
Dano, klobouk dolů. Tohle bych asi nedala, hlavně psychicky. Ale tak trochu tuším, že vnuk, až dostuduje a dospěje, bude babičku z vděčnosti velmi rozmazlovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody