Hokejová tipovačka na portále i60: Tipujte na výsledky MS v hokeji
Ilustrační foto: IIHF

Hokejová tipovačka na portále i60: Tipujte na výsledky MS v hokeji

7. 5. 2024

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Celkem šestnáct týmů si to rozdá ve dvou skupinách, které se odehrají v Praze a Ostravě. Češi se utkají na úvod šampionátu s Finy. Jak se bude našim hokejistům dařit? Tipněte si!

Českou reprezentaci povede na domácím šampionátu trenér Radim Rulík, který po loňském mistrovství světa vystřídal odvolaného Kari Jalonena.

Generálka před šampionátem se Čechům nevyvedla. Český tým postupně prohrál s Finy, Švédy i Švýcarskem, když vstřelil během těchto tří zápasů pouhé dva góly! Čechům nevycházela kombinace, nedařily se přesilovky, hráči mezi sebou nenašli tu správnou "chemii". Podaří se nakonec kouči Rulíkovi a jeho asistentům namíchat vítěznou sestavu? Obhájí titul světových šampionů hokejisté Kanady?

Tipněte si, jak mistrovství světa v hokeji letos dopadne a hlavně - fanděte společně s námi českému týmu! Česká reprezentace zahajuje šampionát v pátek 10. května od 20.20 hod. s Finskem. V následujících dnech je čeká Norsko (sobota 11. května 20.20), Švýcarsko (pondělí 13. května 20.20), Dánsko (středa 15. května 16.20), Rakousko (pátek 17. května 20.20), Velká Británie (sobota 18. května 20.20) a Kanada (úterý 21. května 16.20)

Hojeková tipovačka portálu i60 začíná právě teď, tipovat můžete na tomto místě.

 

Pravidla tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Kanada hokejisty Finska? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj, tedy pokud si myslíte, že vyhraje Kanada, vepíšete číslo 1, pokud Finsko, vepíšete číslo 2. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tři soutěžící s největším počtem získaných bodů obdrží od redakce puk od české společnosti GUFEX, která je oficiálním dodavatelem puků pro světové hokejové šampionáty. V případně shodnosti bodů bude o vítězích rozhodovat los.

 

 

hokej Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
MS? Opravdu? Jen mistroství NATO!
Anna Potůčková
Moc za tipovačku děkuji, mám je ráda. Opět nebude žádná nuda a zabavíme se.
Hana Sojková
Jako dítě i mlaďoška jsem se účastnila rodinných tipovacích soutěží. O ceny samozřejmě :-) Na stará kolena už jsem z toho venku. Teď budu považovat za výhru když mne halda fandů nevystrčí z MHD :-o Tady budu sledovat výsledky tipování.
Dana Kolářová
Prima. Díky za zábavu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.