FOTO: Jana Mesarčová
Babičko, proč se ti dva páni pusinkují?
2. 5. 2024Babičkovská role, to je požehnání. Je to štěstí. Řekla bych, že je to v mnoha případech velké poděkování našich dětí za to, že jsme je navzdory lákadlu líného snobismu a konzumního nadbytku neobrali o touhu mít své vlastní děti žijící v rodině, která je o mámě a tátovi, o babičce a dědečkovi, o pejskovi a kočičce, o výletech, o písničkách i nekonečném povídání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
2.5.2024 14:44
Omlouvám se za dvě hvězdičky - člověk jen tak "šmátne" při čtení - a už to je, a blbě ... - Hezky napsané a babička ze situace dobře vybruslila :-) , některé dětské otázky není jednoduché srozumitelně vysvětlit - a souhlasím s Irenkou pode mnou -13:57 ...
Irena Mertová
2.5.2024 13:57
Děti dovedou uvést do rozpaků. Kolikrát nevím, co jim mám odpovědět, když se ptají na věci pro mne samozřejmé, o kterých moc nepřemýšlím. Ohledně líbání u dětského hřiště - asi bych se také nešla s někým muckat k dětskému hřišti, i když jsem normálně hetero. Asi jsem prudérní, ale některé projevy lásky by si měli lidé nechat do soukromí a nepředvádět na veřejnosti, podle mého staromódního názoru, který jsem s léty nezměnila.
Vladislava Dejmková
2.5.2024 13:56
Je to moc hezky napsané. Chvíle s vnoučaty si užívám ve velmi podobném duchu a občas také zažívám i upřímné, dobře míněné otázky, které mě v nejlepším případě uvádějí do rozpaků. Snažím se z nich vybruslit se ctí a nelhat, ale někdy se hodně zapotím.
Eva Mužíková
2.5.2024 13:39
Paní Jano, dětské otázky dokážou opravdu zaskočit. Jejich upřimnost by měla být nakažlivá pro mnohé dospěláky. Tak hodně dalších úsměvných otázek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA