Ilustrační foto: Pexels
Cucflek. Pojednání hodící se k pučícímu jaru
30. 4. 2024Každý se s ním někdy setkal. Nebo skoro každý, abych byla objektivní. Možná jsou mezi námi tací, co ho nikdy nevlastnili a ani nevyrobili, a těch je mi líto. K cucfleku totiž patří mládí. A vášeň. A láska. A potíže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
13.5.2024 10:54
Oblékla jsem si bílou blůzičku a ejhle, na límečku měla faldík. Vzala jsem žehličku a chtěla to vyrovnat. Spálila jsem se na krku ,a když to maminka večer viděla, vrazila mi pár facek s mnoha výtkami. Myslela, že je to cucflek. Bylo mi asi 14 - 15 let.
Soňa Prachfeldová
2.5.2024 11:07
Prima, patří to k mládí a k velké zamilovanosti, dneska by z toho byla akorát velká modřina, nebo nevím Kdo nezkusí, neví.
Jana Kollinová
1.5.2024 11:04
Také jsem byla postižena oním znamením "vášně" a to tak dokonale, že mi stopy nikdy nevymizely, byla jsem odkázaná na šátky, roláky nebo bižuterii i v dospělosti. Nakonec kosmetický problém vyřešil laser. Není to legrace, zvlášť když se na vás přisaje savec z pokrevní linie Drákuly. :-)
Jiří Dostal
30.4.2024 19:45
:-) Tak o tyhle krotké milostné úrazy jsem byl ochuzený následkem obranných reflexů po tulivém ošetřování na ORL - sestra děcko sevřela a doktor se šťoural -, ale když měla milenka na prostředníku prsten z hadů s rozeklanými ostrými ocasními hroty, to bylo krve.... :-)
Naděžda Špásová
30.4.2024 18:30
Taky mě to kdysi neminulo, pak už jsem si dávala pozor. Neměla jsem to ráda. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA