Ilustrační foto: Pexels
Cucflek. Pojednání hodící se k pučícímu jaru
30. 4. 2024Každý se s ním někdy setkal. Nebo skoro každý, abych byla objektivní. Možná jsou mezi námi tací, co ho nikdy nevlastnili a ani nevyrobili, a těch je mi líto. K cucfleku totiž patří mládí. A vášeň. A láska. A potíže.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.4.2024 15:02
Jo, cucfleky jsem mnohdy byla i já obdarovaná. Před tatínkem jsem je skrývat nemusela, ale před maminkou ano. Nejjednodušší to se skrýváním bylo, když jsem bydlela na internátě. Zde platilo, že co oko nevidí, to srdce nebolí - v tomto případě to bylo srdce maminky. Jinak to jistily bud šátky nebo krycí krémy (dermacol apod.)
Marie Měchurová
30.4.2024 13:25
Zuzano, Vy nikdy nezklamete. Já jsem zase musela ukrývat cucflek před rodiči, to bych asi nepřežila. Ještě, že jsem měla světlou krycí rtěnku, kterou jsem se mohla malovat až za rohem.
Zdenka Soukupová
30.4.2024 13:24
Je dobře, že i s cucfleky může být v životě sranda. Zuzano, krásné vzpomínky... ☼
Jana Šenbergerová
30.4.2024 13:12
Pěkně načasováno! Kdy jindy připomenout radosti a hříšky mládí, než na počátku máje, měsíce lásky. Hezky si ho užijme s tím, co nám ještě zbylo. Přinejmenším s hezkými vzpomínkami na čas mládí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA