Ilustrační foto: Pixabay
Stanislav Zima: Fenomén dovolené u moře je u Čechů tak silný, že si na ni lidé ušetří za každé situace
20. 4. 2024Příjmy z cestovního ruchu v Česku jsou silně pod průměrem zemí Evropské unie. Český cestovní ruch má přitom velký potenciál růstu. "Peníze leží na ulici, jen je potřeba naučit se je zvednout," říká v rozhovoru Stanislav Zima, poradce ministra pro místní rozvoj v oblasti cestovního ruchu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Záchová
7.8.2024 14:54
Nějak jsem nepochopila, proč bych měla jezdit zrovna k moři. Zvlášť když tam není ani co dělat.
Zuzana Pivcová
24.4.2024 18:17
Asi bych si dokázala na dovolenou u moře jednorázově ušetřit i za této situace, ale nemíním to udělat. Před téměř pěti lety u mě došlo k rozhodnutí ze dne na den, že už (beze smutku) na dovolenou k moři nikdy nepojedu.
Jana Šenbergerová
23.4.2024 08:02
Vzhledem k tomu, že pro mě je moře "potopa světa usměrněná břehy", mám ho nejraději na fotkách, obrazech a ve filmech. Asi jsem nikdy nebyla ani velryba, ani krab, a proto po moři netoužím. Jako Rak dávám přednost bezpečnějším vodám a ve vnitrozemí se cítím jako ryba ve vodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA