Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Můj seniorský den. Minulost a současnost
18. 4. 2024Jak se daří? Děkuji, dobře. A vy? Ani se neptejte, nestojí to za nic. Mám se fajn, zdraví slouží a nevím, kam dřív skočit. No, to já nemohu říct. Všechno mě bolí, štve a rozčiluje, v televizi nic kloudnýho nedávají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
18.4.2024 19:38
Soni, máš ráda život a vyprávěcí dar nádavkem a výsledek nemůže být jiný než pohodový. Vrásky taky neřeším. Spíš by mě zajímalo, co to bylo za kachny. Já jsem dneska viděla prohánět se tři rodinky divokých hus s housátky a ke spokojenosti mi to stačí :)
Naděžda Špásová
18.4.2024 19:11
Soni, ty nezklameš. Měla by jsi napsat knihu od dětství až po dnešek. Jako se říká,, nebuď labuť,, tak se říká něco o sloní paměti a tu máš ty. Hlavně obdivuji tvoje ježdění na kole. Hezky jsme si pokecaly, viď. Tak, piš, zase si ráda něco přečtu.
Eva Mužíková
18.4.2024 18:29
Soni, Ty jsi zkrátka holka do nepohody. V mnohém, jako například v lásce ke zvířatům, přírodě a v empatické povaze jsme si podobné. Jen na to kolo bych už nesedla. Hezký večer děvče.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA