Můj seniorský den. Minulost a současnost
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Můj seniorský den. Minulost a současnost

18. 4. 2024

Jak se daří? Děkuji, dobře. A vy? Ani se neptejte, nestojí to za nic. Mám se fajn, zdraví slouží a nevím, kam dřív skočit. No, to já nemohu říct. Všechno mě bolí, štve a rozčiluje, v televizi nic kloudnýho nedávají.

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 životní postoj
Hodnocení:
(5.2 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Bezva pohlazení. Díky.
Alena Tollarová
Soni, máš ráda život a vyprávěcí dar nádavkem a výsledek nemůže být jiný než pohodový. Vrásky taky neřeším. Spíš by mě zajímalo, co to bylo za kachny. Já jsem dneska viděla prohánět se tři rodinky divokých hus s housátky a ke spokojenosti mi to stačí :)
Naděžda Špásová
Soni, ty nezklameš. Měla by jsi napsat knihu od dětství až po dnešek. Jako se říká,, nebuď labuť,, tak se říká něco o sloní paměti a tu máš ty. Hlavně obdivuji tvoje ježdění na kole. Hezky jsme si pokecaly, viď. Tak, piš, zase si ráda něco přečtu.
Zuzana Pivcová
Jako vždy jsi mě potěšila, děkuji, Soňo.
Eva Mužíková
Soni, Ty jsi zkrátka holka do nepohody. V mnohém, jako například v lásce ke zvířatům, přírodě a v empatické povaze jsme si podobné. Jen na to kolo bych už nesedla. Hezký večer děvče.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody