FOTO: Libuše Křapová
Ferda a duhový most
17. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
18.4.2024 11:51
Milá Libuško, Ferda měl díky Tobě krásný život i odcházení. Patří Ti za to dík...
Daniela Řeřichová
17.4.2024 23:13
Milá Libuško, dopiš, prosím, Betynku, Čitu a Riu. Tvůj článek je o Lásce, tj. o radosti i bolesti. Děkuji.
Zuzana Pivcová
17.4.2024 20:59
Vždycky jsem si říkala, že je už zvířátkům dobře, a proto jim to musí člověk přát, i když se on sám zalyká smutkem a leccos si i vyčítá.
Libuše Křapová
17.4.2024 20:20
Tak mne napadlo, kolik pejsků už na Ferdu čekalo? S kým si tam teď hraje? Boxeři Aran a Baroušek byli naši první psi. Pak Bertík, Britney, to jsou čtyři. Čikina a Mejuška šest. Sonini pejsci byli nejméně čtyři, takže deset .... Ještě někoho přidáte? Ať je jim tam těm našim klukům a holkám veselo.
Anna Potůčková
17.4.2024 18:11
Libuško tečou mě slzy. Moc hezky napsáno, jsou Ti naši mazlíčci součástí rodiny a jejich odchod bolí stejně, jakoby odešel lidský člen rodiny. Mám také už seniory své pejsky a bojím se, až přijde jejich čas.
Libuše Křapová
17.4.2024 18:08
Lidičky, díky za krásné komentáře. Já vás ale nechtěla rozplakávat. Mým původním úmyslem bylo se tímto způsobem s Ferdýskem rozloučit. A přiznávám se, že jsem při psaní brečela jako želva. Napřed, když jsem vzpomínala na všechny ty jeho rošťárny, pak když jsem si představila, že pokud opravdu po smrti něco existuje, jak teď musí být vyděšený. A tak jsem se utěšovala představou, jak to může být dál.
Jana Jurečková
17.4.2024 17:34
Libuško, já jsem pejska neznala, ale musím uznat, že jste měli krásný vztah. Nemůžu jinak a jdu si pro kapesník, protože mi tečou slzy. Pejska už nic nebolí a je v nebíčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA