Ilustrační foto: Pixabay
Nákupy na internetu mohou být nepříjemným překvapením
18. 4. 2024Letošní rychlý nástup jara mě příjemně překvapil. Pospíšily si i Velikonoce a já pocítila po dlouhé nekonečné zimě v teple slunečních paprsků příjemný příliv energie a touhy uchopit z jarní životadárné síly malý kousíček pro sebe, přizvat jaro k sobě domů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
20.4.2024 09:19
Objednala jsem na allineed.top. Netušila jsem, že jde jen o zasílatelství a zboží je čínského dodavatele. Rozumně se s nimi dalo jednat až když jsem napsala, že celý případ oznámím policii jako podezření na podvodné jednání.
Soňa Prachfeldová
19.4.2024 19:35
Oblečení musím vidět, přes internet nekupuji. I tak, se pro něco nadchnul a pak to nenosim a vytáhnu starší, kvalitnější ze skříně.
Alena Tollarová
19.4.2024 18:49
Přes internet nakupuji, ale ne oblečení. Z Číny jsem si před lety párkrát za pár korun objednala drobnosti jako jsou náušnice apod., vždycky všechno přišlo v pořádku S většími věcmi zkušenost nemám. Ale spíš mám dojem, že levnému oblečení dávají přednost mladí, kterým na kvalitě až zas tak nezáleží. Párkrát obléknou a objednají nové ... Nevím, kolik sako stálo, ale snad to zase tak nebolelo a jako zkušenost je to k nezaplacení.
Lenka Kočandrlová
19.4.2024 17:34
Kupuji různé věci takhle na dálku,ale nikdy tam,kde by chtěli peníze dopředu.Vždy jen na dobírku a osvědčené - taky ten WITT. Jak je v tom něco čínského,tak je to obvykle nějaký šmejd a podvod - dívám se na Černé ovce v TV,tam už bylo plno podvedených lidí,nejen za oblečení,ale i nábytek a pod. Své peníze už často nikdy neuvidí.
Hana Rypáčková
19.4.2024 07:51
Mám štěstí nebo smůlu? Vážně nic nepotřebuji a když, raději kouknu na internet a objednám do prodejny. Prohlédnu a buď koupím, či ne. Většinou jen sportovní věci..
Elena Valeriánová
18.4.2024 17:54
Před vánocemi na mě několikrát vyskočila reklama překrásných triček, svetříků, tašek ...Temu (nebo tak nějak). Neodolala jsem a objednala jsem si tričko a nějaké ponožky, kabelku a... pak jsem objednávku zredukovala na co nejmenší počet položek, na vyzkoušení. Bylo to asi za necelou pětistovku. Přišlo mi všechno, ale kvalita materiálu silně pokulhává. Nosit se to dá, ale poprvé a naposledy. Spokojená jsem nebyla.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.4.2024 15:06
V posledních letech jsem veškeré oblečení nakupovala v e-schopu Klingel a byla jsem moc spokojená. Asi 3x jsem sice oblečení vrátila protože mi tak úplně nesedlo, ale ihned mi peníze poslali na účet. Bohužel tento obchod od nás odešel. Zkusila jsem Witt a jsem také spokojená. Došly mi krásné plavky v celku a sedí perfektně. Přes internetové obchody nakupuji i krmivo pro kočičku, lůžkoviny a jiné bytové doplňky. Nakonec i lázeňské pobyty či zájezdy jinak ani nefungují.
Jana Šenbergerová
18.4.2024 13:48
Asi jsem se také unáhlila a ťukla na hvězdičky příliš nešikovně, za což se omlouvám. Každý článek varující před nečistými praktikami obchodníků si jich zaslouží nejméně pět. Tak aspoň přidám pochvalu za nádherně veselý petrželák a ***.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA