Eva Mužíková
10.5.2024 08:12
Tato nabízená inspirace mne vůbec nezaujala. Kabelky si představuji trochu jinak. Mám jich několik - bílá, černá, tmavo modrá, červená, které ale používám používám jen příležitostně. Pro mne jsou praktičtější menší batůžky a to nejen do města, ale hlavně na výlety. Mají hluboké vnitřní kapsy na zip, tam je peněženka v bezpečí. Mobil mívám v náprsní kapse u bundy, nebo v kapse u kalhot. Budu upřímná, to občas potřebné sundávání batůžku z ramen a opětné nandáváni mi také trochu vadí. Boty si kupuji opravdu kvalitni a jelikož mám batůžky v několika barvách, snažím se oboje barevně sladit. Namám ráda oblečení, obutí a doplňky t.zv:" Každý pes jiná ves".
Elena Valeriánová
9.5.2024 20:43
Miluji kabelky (a botičky), ale z těchto bych si fakt nevybrala. Černé mám pouze psaníčko pro smutné případy. Nerada nosím černé boty, kromě lodiček na jehlách (kdysi dávno). Takže černé kabelky nevyhledávám, ale ty umělohmotné koše a hadrové neforemné tašky, to už vůbec ne. To jste si s výběrem fotek elegantních kabelek moc práce nedala. Mám i batůžek, může se vzít i do ruky a ten prostě miluji, je přesně takový, jaký jsem chtěla a chvíli trvalo než jsem ho sehnala.
Dagmar Vargová
9.5.2024 19:47
Kabelky na fotkách mě neoslovily, jsou to spíš takové neforemné tašky. Mám ráda kabelky, které drží tvar, dají se uzavřít, nosím je v ruce. Nikdy jsem se nezvykla nosit kabelku přes rameno: buď řemínek klouže, nebo je rameno nepřirozeně vystrčené nahoru. Batůžky jsem si neoblíbila, potřebuji mít vše potřebné kdykoliv u sebe, nikoliv na zádech.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.5.2024 15:31
Kopila jsem si malý bílý batůžek, který může sloužit i jako kabelka a beru si ho do lázní, kde budu chodit s NW holemi. Snažím se mít vždy ke kabelce i peněženku.Z kabelek na fotkách bych si asi nic nevybrala.
Hana Čadová
9.5.2024 14:45
Kabelek mám hodně. Přes rameno (na listonošku) nosím pouze v zimě k prošívané u kabátu. Jinak držím v ruce. Batohy nenosím.
Irena Mertová
9.5.2024 13:38
Kabelky nosím a vybírám ráda, ale tady bych si nevybrala...
Naděžda Špásová
9.5.2024 13:30
Kabelky jsou další můj úlet. Mám jich hodně i černou, ale tu nenosím. Mám ráda světlé hnědé a tmavě oranžové. Bílou také nenosím.
Olga Škopánová
9.5.2024 12:47
Peněženku, mobil a klíče chci mít na bezpečném místě proto volím kabelky se zipem a nikoliv tak otevřené jako na obrázcích.
Hana Řezáčová
9.5.2024 10:24
Nejraději nosím kabelku šedou a červenou, černá je takový základ ... Paní pode mnou píše, že kabelka překáží, to jo, ale bez ní by to nešlo :-) ... Zmiňovaný "ruksačík" mi nevyhovuje, do kabelky sahám pořád, v případě batůžku je mi nepohodlné pořád (každých 5 minut) ho sundávat a nandávat ...
Marta Kucharovičová
9.5.2024 09:18
Kabelky sú zbytočne otravné a nepohodolné. V obchode nevie človek, kam by ju odložil. V reštaurácii často vidno, ako si ich dámy ukladajú pod sedadlo. Kabelka nepatrí na stôl, tak čo s ňou. Lepšia je kabelka na plece a úplne top je malý šik ruksačik. Moja dobrá babka kabelku nenosila. Mala asi štyri sukne a vreciek haba-kuk. Bolo vzrušujúce čakať, čo všetko z nich vyčarí. Lízanku, turecký med, rumbu, lentilky, sojovú tyčinku, sladké drievko, kofilu.....Ja obdarúvam svoje vnúčatá od perinky loptičkami, loptami, švihadlami-to sa do kabelky nehodí. Nenarodila som sa ale ako dáma-A!!!!- neľutujem. Je to iba môj názor.