Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výlet za orlojem do České Kamenice a varhany na Zlatém vrchu
13. 4. 2024Dvě mouchy jednou ranou, to je ono! Pomyslela jsem si při sledování televizní reportáže ze zprovoznění orloje na domě se zeleným štítem v Nerudově ulici v České Kamenici. To musím vidět!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
13.4.2024 15:17
Moc hezký článek. Děkuji. Ráda se tam podívám. Musím ovšem najít spoj. Auto nemáme.
Marie Novotná
13.4.2024 15:01
Tak tohle je fakt super.,vlastně jako vždy.Moc ráda se s tebou toulám. Díky.
Elena Valeriánová
13.4.2024 13:48
Viděla jsem o orloji reportáž v televizi a jsem ráda, že jsi mi zprostředkovala kouknout se ještě jednou Tvým objektivem. Bezva výlet, bezva fotky i zážitek.
Soňa Prachfeldová
13.4.2024 13:32
Krása, také znám a ten orloj bych ráda viděla. Alen, jsi hotová kamera na cestách. ☀️
Jitka Caklová
13.4.2024 11:56
Loni a předloni jsem, v období kolem čarodějnic, jezdila za východy slunce na silová místa. Zlatý vrch jsem si vybrala na keltský svátek Beltain. Musela jsem vyjet brzy ráno, abych na první první paprsek vycházejícího Slunce byla na místě. Podmínkou je jasná obloha, což mi bylo přáno. Je to kouzelné místo ♥♥♥
Vladislava Dejmková
13.4.2024 08:55
Aleno, to se ti povedlo (ostatně jako vždycky). Žasnu, jak je většina míst v naši zemi čistá, upravená i vyšňořená. Lidé mají rádi místa, kde žijí a jsou na ně hrdí. Orloj je moc zajímavý, skleněné postavy apolštolů se do tohoto kraje hodí. Jen je asi nemožné zachytit všechny apoštoly najednou. Já vím, člověk stojí bez dechu a cvaká a cvaká.
Daniela Řeřichová
13.4.2024 08:41
Alenko, prima fotoreportáž. Zlatý a Stříbrný vrch neznám, Česká Kamenice je půvabné městečko.
Blanka Lazarová
13.4.2024 08:21
Moc hezký výlet i fotodokumentace. Českou Kamenicí jsme kdysi projížděli, ale neměli jsme ji v hledáčku. Škoda. Tak někdy příště. Dík za tvoje sdílení. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA