Úvodní foto: dodáno z archivu N. Špásové, ostatní fotografie Naděžda Špásová
Letošní Velikonoce v Doubici
4. 4. 2024Rok se s rokem sešel a přišel čas Velikonoc. Byly to desáté svátky, které jsme prožili se svými kamarády. Byly by už dvanácté, ale covid nám na dva roky zrušil cestování.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
4.4.2024 10:07
Je vidět, že jste si to parádně užili bez ohledu na rod :-) Nikdy jsem tam nebyla, tak mám zase téma na některý náš výlet.
Jitka Caklová
4.4.2024 09:48
Doubice je obec rodu ženského, čísla jednotného. Na štěstí to nic nemění na skutečnosti, že jste si Velikonoce v Doubici krásně užili a tak to má být :-)
Marie Měchurová
4.4.2024 09:40
V Doubicích se mi moc líbilo, chtěla bych se tam ještě vrátit. Hezky jsem si při fotkách zavzpomínala.
Helena Votíková
4.4.2024 08:45
Parádní výlet. Je vás pěkná banda. Já jsem letos kluky nevyšupala, rovnou jsme je polila (decentně).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA