Všechny fotografie: Alena Tollarová
Březnová procházka Prahou
26. 3. 2024Pražanům, těm je hej! Procházku hlavním městem si mohou udělat kdykoli je napadne - v zimě, na jaře, v létě i na podzim. Sednou na tramvaj nebo se svezou metrem a během pár chvil se dopraví, kam chtějí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
26.3.2024 20:19
Tady samozřejmě nejde jinak než chválit. Mám dotázek - existuje v Praze místečko, které jsi ještě nenafotila? :-)
Vladislava Dejmková
26.3.2024 20:00
Aleno, moc ráda jsem se s tebou Prahou prošla. K návštěvě Prahy s možností se projít se propracuji tak jednou ročně. Jezdívám brzy ráno, dopoledne si užívám Prahu a odpoledne zamíŕím k mladým.
Marie Novotná
26.3.2024 19:29
Tak , tak , takhle krásná je ta naše stověžatá . Taky se moc ráda toulám mezi pražskými domy jen to neumím takhle hezky nafotit. Dvě hoďky cesty vlakem , to občas dám. Díky za seznámením hezké části Prahy.
Eva Mužíková
26.3.2024 19:21
Alenko, diky Tvým fotkám začnu tu naši Matičku snad i navštěvovat častěji. Tolik je toho k vidění. Díky
Marie Měchurová
26.3.2024 18:59
Jako vždy hezké fotky, tentokrát z naší "stověžaté". Procházka se vydařila i posezení.
Martina Růžičková
26.3.2024 18:42
Aleno, ačkoli jsem Pražák, tak jsem se s tvými fotkami ráda vydala na procházku a koukla na Prahu tvýma očima. A bylo to moc fajn. :-)
Blanka Lazarová
26.3.2024 18:34
Ali, ráda jsem se s tebou prošla po známých místech. Takhle poloprázdný Karlův most, to je úžasný. Někdy bych si to chtěla projít brzy ráno mimo sezónu s foťákem. Určitě se mi to podaří. Je to jen otázka času. Dík za pěknou virtuální procházku. :-)
Elena Valeriánová
26.3.2024 17:49
Jak já bych šla s Tebou, to by se mi líbilo. Tvé fotky přímo lákají a vybízejí. Jo ti co to mají hodinku vlakem do Prahy, těm je hej.
Anna Potůčková
26.3.2024 17:44
Ali moc hezká procházka Prahou a přímo skvostná fotoreportáž s nádhernými fotkami!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA