FOTO: Alena Velková
Výchova pozitivní motivací
21. 3. 2024Dobré vzdělání a slušné vychování jsou podle mého názoru základem úspěchu. Děti už naštěstí vychovávat nemusím, ale jak zvládnout ty naše chlupáče? Rozhodla jsem proto začít studovat online psíchologii.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
21.3.2024 11:18
U " mojí" Dorinky kterou venčim kamarádce je to trochu jinak. Ta celou i dlouhou procházku označuje jako pes, ovšem na bobečku. Za každou "akci" se olizovánim hlasí o odměnu. No, alespoň mám 100% jistotu, že domů jí odvádim s úplně prázdným měchýřem. Váš způsob psaní mne baví. Pohlazení pro chlupáče.
Naděžda Špásová
21.3.2024 09:35
Tak to se fakt nenudíte, my už máte jen dědečka Boonečka, zatím se drží. U vás jsou určitě moc spokojení a to je dobře. Dneska mi vydali článek z Milady. Přeji všem krásný den. :-)
Alena Velková
21.3.2024 09:26
Ano Nadi, kromě Bobiny mám ještě třináctiletého welsch teriéra Dixíka a syn má další dva psy, Harryho a Fíka, kteří jsou u nás také poměrně dost často, takže je to občas hukot. Zlatý děti :-))
Naděžda Špásová
21.3.2024 09:21
No paráda, nevěděla jsem, Álo, že ty pejsky máte dva. Dixi je taky vaše? To mi nějak uniklo. Je vidět, že se opravdu nenudíte. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA