Ilustrační foto: Pixabay
Jsem žena a MDŽ mám ráda
7. 3. 2024K tvrzení, že Mezinárodní den žen je svátek zprofanovaný, jen podotknu, že sice může být, ale ženy, kterým je věnovaný, rozhodně zprofanované nejsou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
7.3.2024 09:01
Také mně se článek líbí. Konec konců - proč si neudělat den příjemnější? Podle toho, ci já jsem se dověděla, měly oslavy MD6 nahradit oslavy narozenin TGM. Jako všechno jásání na povel to má své odpůrce - ale příležitost někomu udělat den příjemnější je škoda nechat si utéct. U nás v obci bude v jedné kavárně hrát hudba všem ženám, které přijmou pozvání. Je to na každé, jak se rozhodne.
Marie Faldynová
7.3.2024 09:01
Také mně se článek líbí. Konec konců - proč si neudělat den příjemnější? Podle toho, ci já jsem se dověděla, měly oslavy MD6 nahradit oslavy narozenin TGM. Jako všechno jásání na povel to má své odpůrce - ale příležitost někomu udělat den příjemnější je škoda nechat si utéct. U nás v obci bude v jedné kavárně hrát hudba všem ženám, které přijmou pozvání. Je to na každé, jak se rozhodne.
Magda Škodová
7.3.2024 08:42
Moc hezký příspěvek, přestože jsem matka i babička, tak "svátek matek" moc ráda nemám, připadá mi jako kdysi MDŽ. Bohužel nám pořád někdo vnucuježe je MDŽ tzv. komunistický svátek a nikdo vlastně ani neví, proč se slaví. Někdo by měl historické negramoty poučit...
Miloslava Richterová
7.3.2024 08:37
Paní Zdeňko, děkuji za Váš článek, vyjádřila jste to moc pěkně. Je to mezinárodní svátek a má svůj význam, je hloupé to zastírat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA