Všechny fotografie: Alena Tollarová
Pístecký háj - bledulí ráj
6. 3. 2024Na přelomu února a března se zima začíná pomalu loučit a mává v ústrety jaru. To ochotně a dychtivě natahuje ruce, ještě kousek a ještě kousek a chopí se vlády. A tu začínají pro potěchu všech, ale hlavně bzučícího hmyzu, probuzeného ze zimního spánku, rozkvétat první barevná kvítka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
6.3.2024 17:31
Alenko, díky Tvým fotkám na mne opravdu dýchlo jaro. Bledulový les jsem nikdy neviděla, je to kouzelné.
Jana Vargová
6.3.2024 15:53
V okolí Budyně je krásně! Díky za připomenutí oblasti, kam jsem občas zavítala, do Písteckého lesa se však nikdy nedostala. Tak alespoň touto cestou.
Anna Potůčková
6.3.2024 13:34
Moc hezká fotoreportáž. Jaro je tady ve vší své parádě. Hned bych šla s Tebou.
Zdenka Soukupová
6.3.2024 13:06
Aleno, už jsem to, myslím, jednou psala: proč Ty nevydáváš turistické průvodce? Fotky jsou nádherné.
Eva Mužíková
6.3.2024 10:59
Alenko, to je krása. Všechny fotky mne vždy potěší. Já se chci dnes vydat do CHKO za krokusy. Nevím, není li to u nás brzo. No co, alespoń se projdu s Dorinkou .
Elena Valeriánová
6.3.2024 10:20
Rok se s rokem sešel a je tu jarní kvítí, u nás v jedné zahradě rostou bledule ve velkém, jinde jen sem tam trs. Jsou krásné. Ráda jsem šla s Tebou do Písteckého háje, jen ať Ti to šlape a my s Tebou alespoň prostřednictvím fotek a slovíček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA