Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
Ilustrační foto: Pixabay

Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu

28. 3. 2024

Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Honzo moc děkuji za čerstvé infomace. Hezky se o nás opět staráš, aby nás nic nezaskočilo.
Dana Kolářová
Děkuji za upřesnění setkání.
Soňa Prachfeldová
Díky za informace, za péči, krásný program.
Jan Raška
Dobrý den, čerstvé info z Hotelu Roztoky: Žádné zálohy předem nebudou nutné, ubytování a stravování se bude platit po příjezdu na hotel, a to hotově! Platby kartou nejsou možné. Vybírat budeme i vstupné na prohlídku Hradu Křivoklát, kde chtějí úhradu za všechny účastníky najednou. Proto upozorňuji - hotovost s sebou!
Jan Raška
Pěkné odpoledne všem, mluvil jsem před chvílí s panem provozním Hotelu Roztoky a potřebuje doplnit údaje některých účastníků. Jeho tabulku, kterou jsem původně vložil pod článek, jsem upravil tak, aby se dala sdílet jen "účastníkům zájezdu". Všem, kteří se podle tabulky přihlásili (je cca z poloviny března), pošlu mailem odkaz na tabulku k doplnění. Kdo se přihlásil až na konci března či v dubnu, napište nám do redakce a my vám tabulku pošleme. Chybí zejména údaje o stravování či jména účastníků na pokojích. Díky za spolupráci! :-)
Soňa Prachfeldová
Moc se těším, doufám, že jsme my dvě v seznamu, nějak to nemohu vypátrat. Hromadný mail jsem neobdržela.
Miroslava Hrbáčková
Pěkný den, hromadný email jsem dostala, tak jsme snad přihlášeni, nepovažovala jsem to za potvrzení rezervace pokoje. Někdo zde psal, že hotel vyžaduje předem platbu a to mi hotel neposlal. Program je krásný, chtěli by jsme se účastnit všeho, ale jen co nám dovolí nohy. Přijedeme vlakem a dopravovat se budeme hromadnou dopravou.
Hana Rypáčková
Já jsem tam taky Asi mají ještě dost času, chtějí to hromadně , když jsme parta. Asi se jim tam zatím nikdo jiný netlačí. Mne jen potvrdili, že mojí rezervaci mají. Ale hned jsem dávala telefon, adresu, jen ne požadavek stravy..
Anna Potůčková
Hezký den, než dnes odjedu k Vlastě tak jsem se podívala do emailů a mimo jiných jsem tam měla také email z hotelu Roztoky a byl tohoto znění (zkopírováno přímo z něj) : Dobrý den, rezervaci jsem potvrzoval hromadně všem přihlášeným již před měsícem. Seznam jsem posílal i panu Raškovi s žádostí o doplnění těcto údají: telefon, jména všech účastníků / i spolubydlících/, požadavek na stravování. Někteří a ani pan Raška na to zatím neregovali.
Hana Polednová
Děkuji za vaši reakci a poprosím Honzu Rašku, který prý dostal kopii tohoto mailu, zda by se podíval, komu ten hromadný mail skutečně odešel, jak mi pán píše.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody